Kunci Gitar Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi)

Transpose:

Chord Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi)

Intro : C D G..Am D G..
        C D Em..Am D G..

       C         D            G
aku ngalah.. nek cen wes ra betah..
             Am       D           G  
timbang nambai.. loro ning njero ati..
             C       D           Em
aku wes berjuang.. kowe malah ngilang..
              Am      D         G
aku wes berkorban.. kowe ra tenanan..

        C    D            G
jujur wae.. omong terus terang..
                Am         D       G
nek pancen nyatane.. ora due perasaan..
            C          D      Em
aku wes gemati.. kowe ora peduli..
            Am     D          G  D
wes tak enteni.. kowe ora ngerti..

Reff :
       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
       Em                Bm
 wes ratau ngabari aku lewat WA..
      C                 G
 nyatane saiki sikapmu uwes bedo..
        Am                  D
 mbok tulung ojo gawe aku loro..

       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
       Em                Bm
 wes ratau ngekei aku perhatian..
     C                  G
 opo saiki uwes bosen karo aku..
        Am                  D
 mbok tulung ojo dolanan atiku..
            G  G-D/F#
 gawe loro aku..

Musik : Em Bm C D G-D/F#
        Em Bm C D..

       C         D            G
aku ngalah.. nek cen wes ra betah..
             Am       D           G  
timbang nambai.. loro ning njero ati..
             C       D           Em
aku wes berjuang.. kowe malah ngilang..
              Am      D         G
aku wes berkorban.. kowe ra tenanan..

        C    D            G
jujur wae.. omong terus terang..
                Am         D       G
nek pancen nyatane.. ora due perasaan..
            C          D      Em
aku wes gemati.. kowe ora peduli..
            Am     D          G  D
wes tak enteni.. kowe ora ngerti..

Reff :
       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
       Em                Bm
 wes ratau ngabari aku lewat WA..
      C                 G
 nyatane saiki sikapmu uwes bedo..
        Am                  D
 mbok tulung ojo gawe aku loro..

       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
       Em                Bm
 wes ratau ngekei aku perhatian..
     C                  G
 opo saiki uwes bosen karo aku..
        Am                  D
 mbok tulung ojo dolanan atiku..
            C  D            G
 gawe loro aku.. gawe loro aku..



Lihat semua :
  • Chord Cindy Cintya Dewi
  • Chord Derradru
  • Chord Didik Budi
  •