Kunci Gitar Didik Budi - Keputusanmu

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F G Em A  
        Dm  G..

C     G   Am  G
kurangku opo..
F    C
kowe nganti
Dm          G
ngeliyo tresno..

C    G  Am  G
salahku opo..
F      C    
mbok remuk
 Dm           G      C  G
atiku gandeng wong liyo..

C      G          Am  G
sumpah ku ra nyongko..
F  C    Dm         G
atiku.. mbok sio-sio..
C      G       Am  G
tresno sing nyoto..
  F        G          C
cetho neng ngarepan moto..

Reff :
 F           G       Em  A
 tak.. tompo keputusane..
        Dm         G
 ra sah nyawang atiku
        C
 kepiye larane..

 F       G
 wes.. cukup wingi
    C  G        Am
 ra bakal tak baleni
        Dm    G        C
 kanggo sinau bab loro ati..

Musik : F G Em A
        Dm G C..
        F G C-G/B-Am-G
        F..G..

Reff :
 F           G       Em  A
 tak.. tompo keputusane..
        Dm         G
 ra sah nyawang atiku
        C
 kepiye larane..

 F       G
 wes.. cukup wingi
    C  G        Am
 ra bakal tak baleni
        Dm    G        C
 kanggo sinau bab loro ati..

 F           G       Em  A
 tak.. tompo keputusane..
        Dm         G
 ra sah nyawang atiku
        C
 kepiye larane..

 F       G
 wes.. cukup wingi
    C  G        Am
 ra bakal tak baleni
        Dm    G        C
 kanggo sinau bab loro ati..
        Dm    G         Em  A
 kanggo sinau bab loro ati..
        Dm -Em F  G       C
 kanggo sinau..  bab loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# A# Gm C 
        Fm  A#..

D#    A#  Cm  A#
kurangku opo..
G#   D#
kowe nganti
Fm          A#
ngeliyo tresno..

D#   A#  Cm  A#
salahku opo..
G#     D#   
mbok remuk
 Fm           A#     D#  A#
atiku gandeng wong liyo..

D#     A#         Cm  A#
sumpah ku ra nyongko..
G# D#   Fm         A#
atiku.. mbok sio-sio..
D#     A#      Cm  A#
tresno sing nyoto..
  G#       A#         D#
cetho neng ngarepan moto..

Reff :
 G#          A#      Gm  C
 tak.. tompo keputusane..
        Fm         A#
 ra sah nyawang atiku
        D#
 kepiye larane..

 G#      A#
 wes.. cukup wingi
    D# A#       Cm
 ra bakal tak baleni
        Fm    A#       D#
 kanggo sinau bab loro ati..

Musik : G# A# Gm C
        Fm A# D#..
        G# A# D#-A#/D-Cm-A#
        G#..A#..

Reff :
 G#          A#      Gm  C
 tak.. tompo keputusane..
        Fm         A#
 ra sah nyawang atiku
        D#
 kepiye larane..

 G#      A#
 wes.. cukup wingi
    D# A#       Cm
 ra bakal tak baleni
        Fm    A#       D#
 kanggo sinau bab loro ati..

 G#          A#      Gm  C
 tak.. tompo keputusane..
        Fm         A#
 ra sah nyawang atiku
        D#
 kepiye larane..

 G#      A#
 wes.. cukup wingi
    D# A#       Cm
 ra bakal tak baleni
        Fm    A#       D#
 kanggo sinau bab loro ati..
        Fm    A#       Gm  C
 kanggo sinau bab loro ati..
        Fm -Gm G# A#      D#
 kanggo sinau..  bab loro ati..

Chord Didik Budi - Keputusanmu


Lihat semua :
  • Chord Didik Budi
  •