Kunci Gitar Didik Budi - Gunungkidul Duweni Cerito

Transpose:
Intro : C G Am A
        Dm..G…..

 C      G         Am
opo.. kowe ra kelingan..
          F
ning kuto iki awakmu..
          G
ninggalke kenangan..
       Em
seko wetan pantai drini..
       Am
seko kulon parangtritis..
        F         G           C  G
fikirku tenanan jebule mong lamis..

  C               G        Am
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         F
kelingan jaman semono..
       G
awakmu karo wong liyo..
    Em
wes ra kurang-kurang..
    Am
aku ngupayakno..
          Dm
nanging akhire bubaran..
     G             C
mung gari cerito loro..

  Em                       Am
weling wekasku mbok sepelekno..
     F         D       G
mong mikir awakmu karo wong liyo..

Reff :
     C          G
 kebangeten awakmu..
     Am       A
 rosomu uwes ilang..
  F            Em
 aku sing berjuang..
        Dm             C
 wong liyo sing mbok sayang..

   C             G
 lungamu.. tanpo pamitan..
        Am       A
 tekomu ngirim undangan..
     F        Em
 wes soyo kelaran..
        Dm     G        C
 akhire dadi.. tamu undangan..

Musik : F Em Dm G C..
        F G E Am Bb G..

  C               G        Am
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         F
kelingan jaman semono..
       G
awakmu karo wong liyo..
    Em
wes ra kurang-kurang..
    Am
aku ngupayakno..
          Dm
nanging akhire bubaran..
     G             C
mung gari cerito loro..

  Em                       Am
weling wekasku mbok sepelekno..
     F         D       G
mong mikir awakmu karo wong liyo..

Reff :
     C          G
 kebangeten awakmu..
     Am       A
 rosomu uwes ilang..
  F            Em
 aku sing berjuang..
        Dm             C
 wong liyo sing mbok sayang..

   C             G
 lungamu.. tanpo pamitan..
        Am       A
 tekomu ngirim undangan..
     F        Em
 wes soyo kelaran..
        Dm     G        C
 akhire dadi.. tamu undangan..

     C          G
 kebangeten awakmu..
     Am       A
 rosomu uwes ilang..
  F            Em
 aku sing berjuang..
        Dm             C
 wong liyo sing mbok sayang..

   C             G
 lungamu.. tanpo pamitan..
        Am       A
 tekomu ngirim undangan..
     F        Em
 wes soyo kelaran..
        Dm     G        C
 akhire dadi.. tamu undangan..
     Dm
 wes soyo kelaran..
        G               C
 akhire dadi.. tamu undangan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D Em E
        Am..D…..

 G      D         Em
opo.. kowe ra kelingan..
          C
ning kuto iki awakmu..
          D
ninggalke kenangan..
       Bm
seko wetan pantai drini..
       Em
seko kulon parangtritis..
        C         D           G   D
fikirku tenanan jebule mong lamis..

  G               D        Em
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         C
kelingan jaman semono..
       D
awakmu karo wong liyo..
    Bm
wes ra kurang-kurang..
    Em
aku ngupayakno..
          Am
nanging akhire bubaran..
     D             G
mung gari cerito loro..

  Bm                       Em
weling wekasku mbok sepelekno..
     C         A       D
mong mikir awakmu karo wong liyo..

Reff :
     G          D
 kebangeten awakmu..
     Em       E
 rosomu uwes ilang..
  C            Bm
 aku sing berjuang..
        Am             G
 wong liyo sing mbok sayang..

   G             D
 lungamu.. tanpo pamitan..
        Em       E
 tekomu ngirim undangan..
     C        Bm
 wes soyo kelaran..
        Am     D        G
 akhire dadi.. tamu undangan..

Musik : C Bm Am D G..
        C D B Em F D..

  G               D        Em
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         C
kelingan jaman semono..
       D
awakmu karo wong liyo..
    Bm
wes ra kurang-kurang..
    Em
aku ngupayakno..
          Am
nanging akhire bubaran..
     D             G
mung gari cerito loro..

  Bm                       Em
weling wekasku mbok sepelekno..
     C         A       D
mong mikir awakmu karo wong liyo..

Reff :
     G          D
 kebangeten awakmu..
     Em       E
 rosomu uwes ilang..
  C            Bm
 aku sing berjuang..
        Am             G
 wong liyo sing mbok sayang..

   G             D
 lungamu.. tanpo pamitan..
        Em       E
 tekomu ngirim undangan..
     C        Bm
 wes soyo kelaran..
        Am     D        G
 akhire dadi.. tamu undangan..

     G          D
 kebangeten awakmu..
     Em       E
 rosomu uwes ilang..
  C            Bm
 aku sing berjuang..
        Am             G
 wong liyo sing mbok sayang..

   G             D
 lungamu.. tanpo pamitan..
        Em       E
 tekomu ngirim undangan..
     C        Bm
 wes soyo kelaran..
        Am     D        G
 akhire dadi.. tamu undangan..
     Am
 wes soyo kelaran..
        D               G
 akhire dadi.. tamu undangan..

Chord Didik Budi - Gunungkidul Duweni Cerito


Lihat semua :
  • Chord Didik Budi
  •