Kunci Gitar Didik Budi - Wonosari Mbagi Ati

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : A Dm G C G

C         G           Am     G
 kudu tak goleki ning ngendi..
F            G           C
janjimu sing wingi ngancani..
A                      Dm
gek opo mungkin awakmu wis lali
  G                    C           G
cobo dadi aku.. we bakale loro ati..

C          G           Am    G
 yen tak fikir kabeh salahku..
   F          G           C
ku mbukak ati kanggo sliramu..
     A                     Dm
sing jelas isomu mung gawe loro atiku..
  G                     C
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

Int. F-Em-F-Em C

Reff :
          F                 Dm
 ning wonosari iki.. kowe lungo mbagi ati..
   G                  C
 loroku sing wingi.. isih tak tambani..
   A                       Dm
 saiki we teko.. mung nambahi loro..
    G                      C
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..

Musik : F Dm G C
        A Dm G C G

C          G           Am    G
 yen tak fikir kabeh salahku..
   F          G           C
ku mbukak ati kanggo sliramu..
     A                     Dm
sing jelas isomu mung gawe loro atiku..
  G                     C             C7
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

Reff :
          F                 Dm
 ning wonosari iki.. kowe lungo mbagi ati..
   G                  C
 loroku sing wingi.. isih tak tambani..
   A                       Dm
 saiki we teko.. mung nambahi loro..
    G                      C  C7
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..

          F                 Dm
 ning wonosari iki.. kowe lungo mbagi ati..
   G                  C
 loroku sing wingi.. isih tak tambani..
   A                       Dm
 saiki we teko.. mung nambahi loro..
    G                      C
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..
    G                      C
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C# F#m B E B

E         B           C#m    B
 kudu tak goleki ning ngendi..
A            B           E
janjimu sing wingi ngancani..
C#                     F#m
gek opo mungkin awakmu wis lali
  B                    E           B
cobo dadi aku.. we bakale loro ati..

E          B           C#m   B
 yen tak fikir kabeh salahku..
   A          B           E
ku mbukak ati kanggo sliramu..
     C#                    F#m
sing jelas isomu mung gawe loro atiku..
  B                     E
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

Int. A-G#m-A-G#m E

Reff :
          A                 F#m
 ning wonosari iki.. kowe lungo mbagi ati..
   B                  E
 loroku sing wingi.. isih tak tambani..
   C#                      F#m
 saiki we teko.. mung nambahi loro..
    B                      E
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..

Musik : A F#m B E
        C# F#m B E B

E          B           C#m   B
 yen tak fikir kabeh salahku..
   A          B           E
ku mbukak ati kanggo sliramu..
     C#                    F#m
sing jelas isomu mung gawe loro atiku..
  B                     E             E7
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

Reff :
          A                 F#m
 ning wonosari iki.. kowe lungo mbagi ati..
   B                  E
 loroku sing wingi.. isih tak tambani..
   C#                      F#m
 saiki we teko.. mung nambahi loro..
    B                      E  E7
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..

          A                 F#m
 ning wonosari iki.. kowe lungo mbagi ati..
   B                  E
 loroku sing wingi.. isih tak tambani..
   C#                      F#m
 saiki we teko.. mung nambahi loro..
    B                      E
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..
    B                      E
 Gusti kulo pun ikhlas legowo..
Facebook
Twitter

Chord Didik Budi - Wonosari Mbagi Ati


Lihat semua :
  • Chord Didik Budi
  •