Kunci Gitar Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C….

    C
Ora gampang..
     C7                     F
nggonku nglalekke kabeh kenangan..
     Fm
sing ketoto rabi..
       Em
neng relung ati iki..
        Dm      G          C    G
koe wis kepatri dadi nomer siji….

        C
Nanging piye..
  C7                    F
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Fm
sing ra paring restu..
         Em
kanggo hubungane dewe..
       Dm      G        C
mugo wae kowe iso sadar diri….

      Dm  G        C    Am
Gek nerimo.. seng legowo..
         Dm             G      C
mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo..

Reff :
            F         G
 Iki pancen dalane Gusti..
          Em       Am
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Dm          G           C
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   F            G
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       Em               Am
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Dm               G          C
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C….

        C
Nanging piye..
  C7                    F
kabeh iki mergo wong tuoku
     Fm
sing ra paring restu..
         Em
kanggo hubungane dewe..
       Dm      G        C
mugo wae kowe iso sadar diri….

      Dm  G        C    Am
Gek nerimo.. seng legowo..
         Dm             G      C
mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo….

Reff :
            F         G
 Iki pancen dalane Gusti..
          Em       Am
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Dm          G           C
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   F            G
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       Em               Am
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Dm               G          C
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

            F         G
 Iki pancen dalane Gusti..
          Em       Am
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Dm          G           C
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   F            G
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       Em               Am
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Dm               G          C
 aku pasrah nek pancen kudu pisah..
  Dm               G        C
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m
        Bm E A….

    A
Ora gampang..
     A7                     D
nggonku nglalekke kabeh kenangan..
     Dm
sing ketoto rabi..
       C#m
neng relung ati iki..
        Bm      E          A    E
koe wis kepatri dadi nomer siji….

        A
Nanging piye..
  A7                    D
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Dm
sing ra paring restu..
         C#m
kanggo hubungane dewe..
       Bm      E        A
mugo wae kowe iso sadar diri….

      Bm   E        A    F#m
Gek nerimo.. seng legowo..
         Bm             E      A
mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo..

Reff :
            D         E
 Iki pancen dalane Gusti..
          C#m      F#m
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Bm          E           A
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   D            E
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       C#m              F#m
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A….

        A
Nanging piye..
  A7                    D
kabeh iki mergo wong tuoku
     Dm
sing ra paring restu..
         C#m
kanggo hubungane dewe..
       Bm      E        A
mugo wae kowe iso sadar diri….

      Bm   E        A    F#m
Gek nerimo.. seng legowo..
         Bm             E      A
mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo….

Reff :
            D         E
 Iki pancen dalane Gusti..
          C#m      F#m
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Bm          E           A
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   D            E
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       C#m              F#m
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

            D         E
 Iki pancen dalane Gusti..
          C#m      F#m
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Bm          E           A
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   D            E
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       C#m              F#m
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah..
  Bm               E        A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

Chord Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah


Lihat semua :
  • Chord Didik Budi
  •