Kunci Gitar Pitakustik - Cerito Atiku

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G C

C          G        Am       Em
dek kowe biyen.. janji karo aku
      F          G            C 
nglakoni tresno iki sakpedote nyawamu..
  F          G    Em          Am
nanging saikine.. kok koyo ngene
  F  G      C    G
kowe karo liyane..

  C          G     Am         Em
sepurane kangmas.. aku ninggalke
F            G        C
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  F          G     Em          Am
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  F      G       C
sepurane milih liyane..

 F               G
opo kowe ora ngerti
  Em           A
nibo nangi tak lakoni
  Dm          F         G
kabeh janjimu mung ngapusi..

Reff :
      F          G       Em
 neng ngendi wae kowe saiki
 Am      F    G       C
 ora ngerti.. rasaku iki..
           F         G          Em
 cukup semene.. nggonmu merjuangke
 Am       F       G         C
 tresnaku iki wis ra kanggo kowe..

   F             G
 tulung rungokno aku
 Em         A
 iki cerito atiku
   F       G         C
 kahananku medot tresnamu..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C G

C          G        Am       Em
dek kowe biyen.. janji karo aku
      F          G            C 
nglakoni tresno iki sakpedote nyawamu..
  F          G    Em          Am
nanging saikine.. kok koyo ngene
  F  G      C    G
kowe karo liyane..

  C          G     Am         Em
sepurane kangmas.. aku ninggalke
F            G        C
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  F          G     Em          Am
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  F      G       C
sepurane milih liyane..

 F               G
opo kowe ora ngerti
  Em           A
nibo nangi tak lakoni
  Dm          F         G
kabeh janjimu mung ngapusi..

Reff :
      F          G       Em
 neng ngendi wae kowe saiki
 Am      F    G       C
 ora ngerti.. rasaku iki..
           F         G          Em
 cukup semene.. nggonmu merjuangke
 Am       F       G         C
 tresnaku iki wis ra kanggo kowe..

   F             G
 tulung rungokno aku
 Em         A
 iki cerito atiku
   F       G         C
 kahananku medot tresnamu..

      F          G       Em
 neng ngendi wae kowe saiki
 Am      F  G       C
 ora ngerti rasaku iki
           F       G          Em
 cukup semene nggonmu merjuangke
 Am       F       G         C
 tresnaku iki wis ra kanggo kowe..

   F             G
 tulung rungokno aku
 Em         A
 iki cerito atiku
   F       G         C
 kahananku medot tresnamu..
   F            G               C
 kahananku.. wo o.. medot tresnamu..

Chord Pitakustik - Cerito Atiku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Pitakustik
  •