Kunci Gitar Pitakustik - Ora Peduli

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C     G         Am   G
 ati iki rasane loro..
F        G             C
 yen kelingan kowe ngliyo..
F         G           Em
 gandheng karo wong liyo..
       A          Dm
ninggalke gedhene tresno..
    G           C
aku sing keloro-loro..

Int. F G

C      G        Am  G
 tak kuatne ati iki..
F       G               C
 roso perih sing mbok wenehi..
F    G            Em
 aku wis ikhlas wae..
    A         Dm
ora sah tak pikirke..
      G        C
wis dalane aku lan koe..

Am      G          F
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Dm     F             G
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  F       G        Em      Am
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Dm    G          C
 ora.. tak gawe susah..
  F       G         Em        Am
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Dm         G       C
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C G

C      G        Am  G
 tak kuatne ati iki..
F       G               C
 roso perih sing mbok wenehi..
F    G            Em
 aku wis ikhlas wae..
    A         Dm
ora sah tak pikirke..
      G        C
wis dalane aku lan koe..

Am      G          F
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Dm     F             G
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  F       G        Em      Am
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Dm    G          C
 ora.. tak gawe susah..
  F       G         Em        Am
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Dm         G       C
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Dm    G          C
 ora.. tak gawe susah..
  F       G         Em        Am
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Dm        G        C
 pokoke los wae.. aku ra peduli..
        Dm        G       C
 pokoke los wae.. aku ra peduli..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

D     A         Bm   A
 ati iki rasane loro..
G        A             D
 yen kelingan kowe ngliyo..
G         A           F#m
 gandheng karo wong liyo..
       B          Em
ninggalke gedhene tresno..
    A           D
aku sing keloro-loro..

Int. G A

D      A        Bm  A
 tak kuatne ati iki..
G       A               D
 roso perih sing mbok wenehi..
G    A            F#m
 aku wis ikhlas wae..
    B         Em
ora sah tak pikirke..
      A        D
wis dalane aku lan koe..

Bm      A          G
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Em     G             A
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  G       A        F#m     Bm
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Em    A          D
 ora.. tak gawe susah..
  G       A         F#m       Bm
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Em         A       D
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m B
        Em A D A

D      A        Bm  A
 tak kuatne ati iki..
G       A               D
 roso perih sing mbok wenehi..
G    A            F#m
 aku wis ikhlas wae..
    B         Em
ora sah tak pikirke..
      A        D
wis dalane aku lan koe..

Bm      A          G
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Em     G             A
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  G       A        F#m     Bm
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Em    A          D
 ora.. tak gawe susah..
  G       A         F#m       Bm
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Em         A       D
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Em    A          D
 ora.. tak gawe susah..
  G       A         F#m       Bm
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Em        A        D
 pokoke los wae.. aku ra peduli..
        Em        A       D
 pokoke los wae.. aku ra peduli..
Facebook
Twitter

Chord Pitakustik - Ora Peduli


Lihat semua :
  • Chord Pitakustik
  •