Kunci Gitar Didik Budi - Cukup Reti

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am F Dm E
        Am F Dm E..

     Am            Dm
koyo ngene rasane ati..
          G
remok sak remok remoke
         C
ajur sak ajur ajure..
     F
kowe nyepelekke..
       Dm
tresno sing mbok gawe..
     E                  Am   E
alus coromu nglungangi atiku..

     Am             Dm
piye meneh carane kuat..
          G             C
ngleremno ati.. ben ora sambat..
    F                  Dm
ora gampang berjuang dewe..
     E                         Am    E
nibo tangi.. kepontang panting atine..

Reff :
       Am               G
 sadar diri.. lan cukup reti..
        Dm
 wong koyo aku ra pantes 
          Am  E
 nyanding awakmu..

    Am             G
 isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
      Dm                     Am
 karo putusanmu sing wes mbo gawe..
        Dm  E                Am
 tak tompo.. yen wes ngene akhire..

Musik : Dm  Am  B  E
        Dm  Am  B  E..

Reff :
       Am               G
 sadar diri.. lan cukup reti..
        Dm
 wong koyo aku ra pantes 
          Am  E
 nyanding awakmu..

    Am             G
 isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
      Dm                     Am
 karo putusanmu sing wes mbo gawe..
        Dm  E                Am
 tak tompo.. yen wes ngene akhire..

-E       Am               G
 sadar diri.. lan cukup reti..
        Dm
 wong koyo aku ra pantes 
          Am  E
 nyanding awakmu..

    Am             G
 isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
      Dm                     Am
 karo putusanmu sing wes mbo gawe..
        Dm  E                Am 
 tak tompo.. yen wes ngene akhire..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm G Em F#
        Bm G Em  F#..

     Bm            Em
koyo ngene rasane ati..
          A
remok sak remok remoke
         D
ajur sak ajur ajure..
     G
kowe nyepelekke..
       Em
tresno sing mbok gawe..
     F#                 Bm   F#
alus coromu nglungangi atiku..

     Bm             Em
piye meneh carane kuat..
          A             D
ngleremno ati.. ben ora sambat..
    G                  Em
ora gampang berjuang dewe..
     F#                        Bm    F#
nibo tangi.. kepontang panting atine..

Reff :
       Bm               A
 sadar diri.. lan cukup reti..
        Em
 wong koyo aku ra pantes 
          Bm  F#
 nyanding awakmu..

    Bm             A
 isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
      Em                     Bm
 karo putusanmu sing wes mbo gawe..
        Em  F#               Bm
 tak tompo.. yen wes ngene akhire..

Musik : Em  Bm  C#  F#
        Em  Bm  C#  F#..

Reff :
       Bm               A
 sadar diri.. lan cukup reti..
        Em
 wong koyo aku ra pantes 
          Bm  F#
 nyanding awakmu..

    Bm             A
 isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
      Em                     Bm
 karo putusanmu sing wes mbo gawe..
        Em  F#               Bm
 tak tompo.. yen wes ngene akhire..

-F#      Bm               A
 sadar diri.. lan cukup reti..
        Em
 wong koyo aku ra pantes 
          Bm  F#
 nyanding awakmu..

    Bm             A
 isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
      Em                     Bm
 karo putusanmu sing wes mbo gawe..
        Em  F#               Bm..
 tak tompo.. yen wes ngene akhire..
Facebook
Twitter

Chord Didik Budi - Cukup Reti


Lihat semua :
  • Chord Didik Budi
  •