Kunci Gitar Ora Tak Getuni - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi

Transpose:
Intro : C -G/B Am F G..

C          G/B     Am
opo ra kelingan wingi
                F
kowe medotke janji
                   G
janji ajre sehidup semati..

C           G/B  Am
piye kabarmu saiki
                    F
mungkin kowe uwes lali
                     G
opo pancen kowe ngelali..

    F                  G
jaremu.. aku wong siji sijine..
   F             G
raono.. sing liyane..

Reff :
     C                         Am
 bubaran kowe dewe sing ngrampungi
    Dm                    G
 saiki kowe getun arep mbaleni
       Em       E         Am
 rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Dm                     G
 sing iso mbok tarik ulur sembarangan..

       C                    Am
 lungo o ora bakal tak tangisi
      Dm                     G
 jo meneh nggetuni aku wes rasudi
       Em        E      Am
 bayangno remuke atiku iki..
            Dm
 mugo ndang oleh ganti..
      G         C
 sing luwih gemati..

Musik : C Am Dm G
        Em E Am..Dm..G..

    F                  G
jaremu.. aku wong siji sijine..
   F             G
raono.. sing liyane.. hoo.. oo..

Reff :
     C                         Am
 bubaran kowe dewe sing ngrampungi
    Dm                    G
 saiki kowe getun arep mbaleni
       Em       E         Am
 rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Dm                     G
 sing iso mbok tarik ulur sembarangan..

       C                    Am
 lungo o ora bakal tak tangisi
      Dm                     G
 jo meneh nggetuni aku wes rasudi
       Em        E      Am
 bayangno remuke atiku iki..
            Dm
 mugo ndang oleh ganti..
      G         F  Fm
 sing luwih gemati..

     C                         Am
 bubaran kowe dewe sing ngrampungi
    Dm                    G
 saiki kowe getun arep mbaleni
       Em       E         Am
 rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Dm                     G
 sing iso mbok tarik ulur sembarangan..

       C                    Am
 lungo o ora bakal tak tangisi
      Dm                     G
 jo meneh nggetuni aku wes rasudi
       Em        E      Am
 bayangno remuke atiku iki..
            Dm
 mugo ndang oleh ganti..
      G         F  Fm       C
 sing luwih gemati..  huu.. uu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G -D/F# Em C D..

G         -D/F#    Em
opo ra kelingan wingi
                C
kowe medotke janji
                   D
janji ajre sehidup semati..

G          -D/F# Em
piye kabarmu saiki
                    C
mungkin kowe uwes lali
                     D
opo pancen kowe ngelali..

    C                  D
jaremu.. aku wong siji sijine..
   C             D
raono.. sing liyane..

Reff :
     G                         Em
 bubaran kowe dewe sing ngrampungi
    Am                    D
 saiki kowe getun arep mbaleni
       Bm       B         Em
 rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Am                     D
 sing iso mbok tarik ulur sembarangan..

       G                    Em
 lungo o ora bakal tak tangisi
      Am                     D
 jo meneh nggetuni aku wes rasudi
       Bm        B      Em
 bayangno remuke atiku iki..
            Am
 mugo ndang oleh ganti..
      D         G
 sing luwih gemati..

Musik : G Em Am D
        Bm B Em..Am..D..

    C                  D
jaremu.. aku wong siji sijine..
   C             D
raono.. sing liyane.. hoo.. oo..

Reff :
     G                         Em
 bubaran kowe dewe sing ngrampungi
    Am                    D
 saiki kowe getun arep mbaleni
       Bm       B         Em
 rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Am                     D
 sing iso mbok tarik ulur sembarangan..

       G                    Em
 lungo o ora bakal tak tangisi
      Am                     D
 jo meneh nggetuni aku wes rasudi
       Bm        B      Em
 bayangno remuke atiku iki..
            Am
 mugo ndang oleh ganti..
      D         C  Cm
 sing luwih gemati..

     G                         Em
 bubaran kowe dewe sing ngrampungi
    Am                    D
 saiki kowe getun arep mbaleni
       Bm       B         Em
 rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Am                     D
 sing iso mbok tarik ulur sembarangan..

       G                    Em
 lungo o ora bakal tak tangisi
      Am                     D
 jo meneh nggetuni aku wes rasudi
       Bm        B      Em
 bayangno remuke atiku iki..
            Am
 mugo ndang oleh ganti..
      D         C  Cm        G
 sing luwih gemati..  huu.. uu..
Facebook
Twitter

Chord Ora Tak Getuni - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi


Lihat semua :
  • Chord Cindi Cintya Dewi
  • Chord Didik Budi
  •