Kunci Gitar Didik Budi - Wang Sinawang

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am G F E
        Am G F..E..

      Am
mbendino nyambut gawe
          G
ning kene adoh parane
       Dm
kerjo esuk tekan sore
     E
demi kowe..

     Am
niat ingsun golek rezeki
       G
panas udan tak lakoni
       Dm
setiti lan ngati ati
         E
sepi ing pamrih..
         Am   E
rame ing gawe..

Reff :
    Am          Em
 Gusti.. paringono kuat..
      F                C
 kuat ngadepi.. kenyataan..
      G            Am  E
 urip neng perantauan..

          Am
 wang sinawang..
          Em
 ra kabeh mbo pikir gampang..
       F
 tetep berjuang..
    E                 Am    E
 Gusti.. kang maringi dalan..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F G C..E.. 

      Am
mbendino nyambut gawe
          G
ning kene adoh parane
       Dm
kerjo esuk tekan sore
     E
demi kowe..

     Am
niat ingsun golek rezeki
       G
panas udan tak lakoni
       Dm
setiti lan ngati ati
         E
sepi ing pamrih..
         Am   E
rame ing gawe..

Reff :
    Am          Em
 Gusti.. paringono kuat..
      F                C
 kuat ngadepi.. kenyataan..
      G            Am  E
 urip neng perantauan..

          Am
 wang sinawang..
          Em
 ra kabeh mbo pikir gampang..
       F
 tetep berjuang..
    E                 Am    A#m-A#m
 Gusti.. kang maringi dalan..

 (overtune)
-F  A#m         Fm
 Gusti.. paringono kuat..
      F#               C#
 kuat ngadepi.. kenyataan..
      G#           A#m  F
 urip neng perantauan..

           A#m
 wang sinawang..
          Fm
 ra kabeh mbo pikir gampang..
       F#
 tetep berjuang..
    F                 A#m
 Gusti.. kang maringi dalan..
    F                 A#m   F-A#m
 Gusti.. kang maringi dalan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm A G F#
        Bm A G..F#..

      Bm
mbendino nyambut gawe
          A
ning kene adoh parane
       Em
kerjo esuk tekan sore
     F#
demi kowe..

     Bm
niat ingsun golek rezeki
       A
panas udan tak lakoni
       Em
setiti lan ngati ati
         F#
sepi ing pamrih..
         Bm   F#
rame ing gawe..

Reff :
    Bm          F#m
 Gusti.. paringono kuat..
      G                D
 kuat ngadepi.. kenyataan..
      A            Bm  F#
 urip neng perantauan..

          Bm
 wang sinawang..
          F#m
 ra kabeh mbo pikir gampang..
       G
 tetep berjuang..
    F#                Bm    F#
 Gusti.. kang maringi dalan..

Musik : Bm..F#m..G A D..
        Bm..F#m..G A D..F#..

      Bm
mbendino nyambut gawe
          A
ning kene adoh parane
       Em
kerjo esuk tekan sore
     F#
demi kowe..

     Bm
niat ingsun golek rezeki
       A
panas udan tak lakoni
       Em
setiti lan ngati ati
         F#
sepi ing pamrih..
         Bm   F#
rame ing gawe..

Reff :
    Bm          F#m
 Gusti.. paringono kuat..
      G                D
 kuat ngadepi.. kenyataan..
      A            Bm  F#
 urip neng perantauan..

          Bm
 wang sinawang..
          F#m
 ra kabeh mbo pikir gampang..
       G
 tetep berjuang..
    F#                Bm    Cm-Cm
 Gusti.. kang maringi dalan..

 (overtune)
-G  Cm          Gm
 Gusti.. paringono kuat..
      G#               D#
 kuat ngadepi.. kenyataan..
      Bb           Cm  G
 urip neng perantauan..

           Cm
 wang sinawang..
          Gm
 ra kabeh mbo pikir gampang..
       G#
 tetep berjuang..
    G                 Cm
 Gusti.. kang maringi dalan..
    G                 Cm    G-Cm
 Gusti.. kang maringi dalan..
Facebook
Twitter

Chord Didik Budi - Wang Sinawang


Lihat semua :
  • Chord Didik Budi
  •