Kunci Gitar Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Cemoro Sewu

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G F..-Em Dm G..

C
 ning pinggir segoro..
Cmaj7               F
 ning tengah sewu cemoro..
Dm       G
 bakal dadi saksi..
Em       A          Dm  G
 sliramu teko ning ati..

C
 mung tansah kebayang..
Cmaj7          F
 endahe esemmu sayang...
Dm        G
 madangne pikerku..
Em        A          Dm
 ngukuhke roso tresnoku..
      G
marangmu..

Reff :
     F               G        Em
 koe sing paling tak sayang-sayang..
      Am         Dm
 sing ngancai berjuang..
     G       C           C7
 kanggo urip ning masa depan..

      F            G          Em
 berharap Gusti enggal ngijabahi..
    A         Dm
 ngadepi urep iki..
     G         C    C7
 nganti tekane mati..

Musik : F..G..Em..A..
        Dm..Fm..G...

        F
tresno iki ora mung..
C   Bm     Am
ono ning lathi..
Dm D           G         A
 wani sumpah sehidup semati..

Reff : (overtune)
     G               A        F#m
 koe sing paling tak sayang-sayang..
      Bm         Em
 sing ngancai berjuang..
     A       D           D7
 kanggo urip ning masa depan..

      G            A          F#m
 berharap Gusti enggal ngijabahi..
    B         Em
 ngadepi urep iki..
     A         D      D7
 nganti tekane mati.. hoo..

   G        A            F#m
 koe.. sing paling tak sayang..
      Bm         Em
 sing ngancai berjuang..
     A       D
 kanggo urip ning masa depan..

      G            A          F#m
 berharap Gusti enggal ngijabahi..
    B         Em
 ngadepi urep iki..
     A         D
 nganti tekane mati..

D
 ning pinggir segoro..
G            A          D
 ning tengah sewu.. cemoro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A G..-F#m Em A..

D
 ning pinggir segoro..
Dmaj7               G
 ning tengah sewu cemoro..
Em       A
 bakal dadi saksi..
F#m      B          Em  A
 sliramu teko ning ati..

D
 mung tansah kebayang..
Dmaj7          G
 endahe esemmu sayang...
Em        A
 madangne pikerku..
F#m       B          Em
 ngukuhke roso tresnoku..
      A
marangmu..

Reff :
     G               A        F#m
 koe sing paling tak sayang-sayang..
      Bm         Em
 sing ngancai berjuang..
     A       D           D7
 kanggo urip ning masa depan..

      G            A          F#m
 berharap Gusti enggal ngijabahi..
    B         Em
 ngadepi urep iki..
     A         D    D7
 nganti tekane mati..

Musik : G..A..F#m..B..
        Em..Gm..A...

        G
tresno iki ora mung..
D   C#m    Bm
ono ning lathi..
Em E         A         B
 wani sumpah sehidup semati..

Reff : (overtune)
     A               B        G#m
 koe sing paling tak sayang-sayang..
      C#m        F#m
 sing ngancai berjuang..
     B       E           E7
 kanggo urip ning masa depan..

      A            B          G#m
 berharap Gusti enggal ngijabahi..
    C#        F#m
 ngadepi urep iki..
     B         E      E7
 nganti tekane mati.. hoo..

   A        B            G#m
 koe.. sing paling tak sayang..
      C#m        F#m
 sing ngancai berjuang..
     B       E
 kanggo urip ning masa depan..

      A            B          G#m
 berharap Gusti enggal ngijabahi..
    C#        F#m
 ngadepi urep iki..
     B         E
 nganti tekane mati..

E
 ning pinggir segoro..
A            B          E
 ning tengah sewu.. cemoro..
Facebook
Twitter

Chord Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Cemoro Sewu


Lihat semua :
  • Chord Cindi Cintya Dewi
  • Chord Didik Budi
  •