Kunci Gitar Cidro 2 (Lungo Awakku) - Cindi Cintya Dewi

Transpose:
Catatan :
Lagu Cidro 2 yang pertama kali 
dipopulerkan oleh Didi Kempot ini
di chordtela.com pertama kali di upload 
dengan judul Cidro - Lilin Herlina

Intro : C Em Am Em
        F C Dm G

C                 Em
 durung nganti garing..
  Am              Em
catu sing ning atiku..
  F              C
tego-tegone sliramu..
        Dm        G
nambahi loro batinku..

C            Em
aku ora percoyo..
    Am               Em
nanging kabeh iki nyoto..
   F                 C
cetho ning ngarepe moto..
       Dm   G      C
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi
F                  C   G/B
 kang nguliti awak iki
Am                 Em
 nanging seh panas rasaning ati
   F              G
nyawang kedadean iki….

Reff:
 C             G
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Am               Em
  timbang batinku keloro-loro..
 F                C
  ra bakal awakku iki..
   Dm             G
 bali nemoni sliramu….

 C            G
  lilo awakku iki wes lilo..
 Am            Em
  senajan loro ning jero dodo..
 F                 C
  yen pancene uwes nasibku..
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….

Int : Am Em F C
      Am Em F G

C            Em
aku ora percoyo..
    Am               Em
nanging kabeh iki nyoto..
   F                 C
cetho ning ngarepe moto..
       Dm   G      C
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Am            Em
 panas-panase srengenge kuwi
F                  C
 kang nguliti awak iki
Am                 Em
 nanging seh panas rasaning ati
   F              G
nyawang kedadean iki….

Reff:
 C             G
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Am               Em
  timbang batinku keloro-loro..
 F                C
  ra bakal awakku iki..
   Dm             G
 bali nemoni sliramu….

 C            G
  lilo awakku iki wes lilo..
 Am            Em
  senajan loro ning jero dodo..
 F                 C
  yen pancene uwes nasibku..
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….

 C             G
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Am               Em
  timbang batinku keloro-loro..
 F                C
  ra bakal awakku iki..
   Dm             G
 bali nemoni sliramu….

 C            G
  lilo awakku iki wes lilo..
 Am            Em
  senajan loro ning jero dodo..
 F                 C
  yen pancene uwes nasibku..
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….
   Dm         G      C
 kudu pisahan karo awakmu….

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm Em Bm
        C G Am D

G                 Bm
 durung nganti garing..
  Em              Bm
catu sing ning atiku..
  C              G
tego-tegone sliramu..
        Am        D
nambahi loro batinku..

G            Bm
aku ora percoyo..
    Em               Bm
nanging kabeh iki nyoto..
   C                 G
cetho ning ngarepe moto..
       Am   D      G
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Em            Bm
 panas-panase srengenge kuwi
C                  G  -D/F#
 kang nguliti awak iki
Em                 Bm
 nanging seh panas rasaning ati
   C              D
nyawang kedadean iki….

Reff:
 G             D
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Em               Bm
  timbang batinku keloro-loro..
 C                G
  ra bakal awakku iki..
   Am             D
 bali nemoni sliramu….

 G            D
  lilo awakku iki wes lilo..
 Em            Bm
  senajan loro ning jero dodo..
 C                 G
  yen pancene uwes nasibku..
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….

Int : Em Bm C G
      Em Bm C D

G            Bm
aku ora percoyo..
    Em               Bm
nanging kabeh iki nyoto..
   C                 G
cetho ning ngarepe moto..
       Am   D      G
yen sliramu kuwi cidro..

#)
Em            Bm
 panas-panase srengenge kuwi
C                  G
 kang nguliti awak iki
Em                 Bm
 nanging seh panas rasaning ati
   C              D
nyawang kedadean iki….

Reff:
 G             D
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Em               Bm
  timbang batinku keloro-loro..
 C                G
  ra bakal awakku iki..
   Am             D
 bali nemoni sliramu….

 G            D
  lilo awakku iki wes lilo..
 Em            Bm
  senajan loro ning jero dodo..
 C                 G
  yen pancene uwes nasibku..
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….

 G             D
  lungo awakku seng kudu lungo..
 Em               Bm
  timbang batinku keloro-loro..
 C                G
  ra bakal awakku iki..
   Am             D
 bali nemoni sliramu….

 G            D
  lilo awakku iki wes lilo..
 Em            Bm
  senajan loro ning jero dodo..
 C                 G
  yen pancene uwes nasibku..
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….
   Am         D      G
 kudu pisahan karo awakmu….

Outro : G

Chord Cidro 2 (Lungo Awakku) - Cindi Cintya Dewi


Lihat semua :
  • Chord Cindi Cintya Dewi
  •