Chord Kunci Gitar Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu

Transpose:

Chord Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C

C                  Em
dek.. jalukku ra neko neko
Am              Em
 tresno iki tok jogo
     F                 C 
adem ayem atiku naliko awakku
   Dm    G           C -G
nyawang esem lan guyumu..

C               Em
mas.. aku ora neko neko
Am              Em
 tresno iki tak jogo
       F                    C 
tekane sliramu gawe bungah atiku
       Dm    G            C
naliko bebarengan ro sliramu..

-G  Am
senadjan awak dewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F            G
dungoku siji mung kanggo awakmu..

Reff :
       C              G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am         Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F                C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm     G            C   G
 sliramu satu yang ku sayang..

Musik : C Em Am Em
        F C Dm G C

-G  Am
senadjan awak dewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F            G
dungoku siji mung kanggo awakmu..

Reff :
       C              G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am         Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F                C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm     G             C   G
 sliramu satu yang ku sayang..

       C              G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am         Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F                C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm     G            C
 sliramu satu yang ku sayang..
    Dm     G            C
 sliramu satu yang ku sayang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m C#m
        D A Bm E A

A                  C#m
dek.. jalukku ra neko neko
F#m             C#m
 tresno iki tok jogo
     D                 A 
adem ayem atiku naliko awakku
   Bm    E           A -E
nyawang esem lan guyumu..

A               C#m
mas.. aku ora neko neko
F#m             C#m
 tresno iki tak jogo
       D                    A 
tekane sliramu gawe bungah atiku
       Bm    E            A
naliko bebarengan ro sliramu..

-E   F#m
senadjan awak dewe
         C#m
kehalang jarak lan wektu
     D            E
dungoku siji mung kanggo awakmu..

Reff :
       A              E
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      F#m        C#m
 gede rosoku ora mung ono lathi
 D                A
  tekan kapan kan ku buktikan
    Bm     E            A   E
 sliramu satu yang ku sayang..

Musik : A C#m F#m C#m
        D A Bm E A

-E  F#m
senadjan awak dewe
         C#m
kehalang jarak lan wektu
     D            E
dungoku siji mung kanggo awakmu..

Reff :
       A              E
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      F#m        C#m
 gede rosoku ora mung ono lathi
 D                A
  tekan kapan kan ku buktikan
    Bm     E             A   E
 sliramu satu yang ku sayang..

       A              E
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      F#m        C#m
 gede rosoku ora mung ono lathi
 D                A
  tekan kapan kan ku buktikan
    Bm     E            A
 sliramu satu yang ku sayang..
    Bm     E            A
 sliramu satu yang ku sayang..
Lihat semua :
  • Chord Cindi Cintya
  • Chord Didik Budi




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status