Chord Kunci Gitar Didik Budi - Milih Kelangan

Transpose:

Chord Didik Budi - Milih Kelangan

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

    C
senajan..
Dm                       G
 kowe biyen tak angen angen
 -F     Em                A
susah bareng mulyo ro liyane
          Dm
mergo hal sepele
  G                  C  G
rasane wis ra ono ajine..

  C  Dm                  G
bedo.. dalan ceritone muspro
  Em               Am
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Dm        G               C
cubo tak tompo.. nerimo opo anane..

           Dm
aku wis berjuang..
F            C
 aku wis tenanan
             F
ajor bubrah atiku..
                  G
ngrasakke kabeh polahku..

Reff :
 F           G         Em  Am
  mending ku milih kelangan..
 Dm         G           C  
  timbang terus terusan kelaran
 F       G                Em      Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm       G          C
  aku wis kesel berjuang..

Musik : F G Em Am
        Dm..G..
        F G Em Am
        Dm G C G

  C  Dm                  G
bedo.. dalan ceritone muspro
  Em               Am
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Dm        G               C
cubo tak tompo.. nerimo opo anane..

           Dm
aku wis berjuang..
F            C
 aku wis tenanan
             F
ajor bubrah atiku..
                  G
ngrasakke kabeh polahku..

Reff :
 F           G         Em  Am
  mending ku milih kelangan..
 Dm         G           C   Am
  timbang terus terusan kelaran
 Dm      G                Em      Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm       G          C
  aku wis kesel berjuang..
 F       G                Em      Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm       G          C
  aku wis kesel berjuang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        Am D G..

    G
senajan..
Am                       D
 kowe biyen tak angen angen
 -C     Bm                E
susah bareng mulyo ro liyane
          Am
mergo hal sepele
  D                  G  D
rasane wis ra ono ajine..

  G  Am                  D
bedo.. dalan ceritone muspro
  Bm               Em
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Am        D               G
cubo tak tompo.. nerimo opo anane..

           Am
aku wis berjuang..
C            G
 aku wis tenanan
             C
ajor bubrah atiku..
                  D
ngrasakke kabeh polahku..

Reff :
 C           D         Bm  Em
  mending ku milih kelangan..
 Am         D           G   
  timbang terus terusan kelaran
 C       D                Bm      Em
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Am       D          G
  aku wis kesel berjuang..

Musik : C D Bm Em
        Am..D..
        C D Bm Em
        Am D G D

  G  Am                  D
bedo.. dalan ceritone muspro
  Bm               Em
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Am        D               G
cubo tak tompo.. nerimo opo anane..

           Am
aku wis berjuang..
C            G
 aku wis tenanan
             C
ajor bubrah atiku..
                  D
ngrasakke kabeh polahku..

Reff :
 C           D         Bm  Em
  mending ku milih kelangan..
 Am         D           G   Em
  timbang terus terusan kelaran
 Am      D                Bm      Em
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Am       D          G
  aku wis kesel berjuang..
 C       D                Bm      Em
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Am       D          G
  aku wis kesel berjuang..
Lihat semua :
  • Chord Didik Budi




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status