Kunci Gitar Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

Transpose:
Intro : C..G..Am..Em.. 
        F..C..Dm..G.. 

C         G
Ra biso lali,
     Am         Em
Mung tansah kelingan..
  F             C
Karo kowe sing tak tresno,
    Dm          G
Ninggalke kenangan..

Catatan:
Lihat pula versi Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan

C          G
Kabeh dadi impenku,
  Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
  F            C
Nyambung katresnan iki,
        Dm           G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F          G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
           C          G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
  -C       F           C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C           G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
  -C       F          C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : Am..C..G..Am.. 
        Am..C..G...

#)
F          G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

C             G
Mungkin wis dadi,
Am         Em
Takdire gusti..
  F            C
Biso nyawang kowe nanging,
      Dm       G
Tanpo biso nduweni..

C           G
Kabeh dadi impenku,
  Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
 F             C
Nyambung katresnan iki,
          Dm         G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F          G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
           C          G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
           F           C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C           G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
          F          C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

           C          G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
           F           C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C           G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
           F          C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..A..Bm..F#m.. G..D..Em..A.. D A Ra biso lali, Bm F#m Mung tansah kelingan.. G D Karo kowe sing tak tresno, Em A Ninggalke kenangan.. D A Kabeh dadi impenku, Bm F#m Koyo mbiyen bareng mlaku.. G D Nyambung katresnan iki, Em A Mungkin k’we wis ra sudi.. #) G A ..Terusno lakumu Bm Dongaku kanggo awakmu.. Em Mugo kowe enggal, A Nemokke dalanmu.. Reff: D A Ngopo mbiyen kowe teko Bm Yen akhire arep lungo.. G D Ngarepke balasan tresno, A Nanging mung mbok sio-sio.. D A Pancen lantip pikiranmu Bm Pancen luwes omonganmu.. G D Nanging opo kabeh kuwi, A Mung tok nggo nglarani aku.. Musik : Bm..D..A..Bm.. Bm..D..A.. #) G A ..Terusno lakumu Bm Dongaku kanggo awakmu.. Em Mugo kowe enggal, A Nemokke dalanmu.. D A Mungkin wis dadi, Bm F#m Takdire gusti.. G D Biso nyawang kowe nanging, Em A Tanpo biso nduweni.. D A Kabeh dadi impenku, Bm F#m Koyo mbiyen bareng mlaku.. G D Nyambung katresnan iki, Em A Mungkin k’we wis ra sudi.. #) G A ..Terusno lakumu Bm Dongaku kanggo awakmu.. Em Mugo kowe enggal, A Nemokke dalanmu.. Reff: D A Ngopo mbiyen kowe teko Bm Yen akhire arep lungo.. G D Ngarepke balasan tresno, A Nanging mung mbok sio-sio.. D A Pancen lantip pikiranmu Bm Pancen luwes omonganmu.. G D Nanging opo kabeh kuwi, A Mung tok nggo nglarani aku.. D A Ngopo mbiyen kowe teko Bm Yen akhire arep lungo.. G D Ngarepke balasan tresno, A Nanging mung mbok sio-sio.. D A Pancen lantip pikiranmu Bm Pancen luwes omonganmu.. G D Nanging opo kabeh kuwi, A Mung tok nggo nglarani aku.. Outro : D..

Chord Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •