Kunci Gitar Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

Transpose:
Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah
Chord capo fret 4

Intro : G D/F# Em Dm -G C..Cm.. Em Am dudu arek e sing salah D G nanging kowe sing wes gawe kisah C Am ra sah nyalahke wong liyo D G yen sejatine kowe dewe sing suloyo.. Em Am ra sah ngeyel ngaku bener D G yen saktenane kowe sing minger.. C Am meneng-meneng ketok anteng D tibak e ning mburiku G kowe tegel ngantem.. Reff : G C wes tak belani perih D ngenteni kowe Bm weteng liyer kroso luwih Em ora tak rasakne Am D mung kepengen saat kau datang G ku sambut peluk sayang.. G7 C ra cocok ro angen-angen D yang ku idamkan Bm sikil nganti gringgingen Em kamu tak datang Am D yen pancene kowe gawe kisah Cm G aku tak sing ngalah.. Musik : Am..D..G Bm Em.. Am..D.. Reff : G C wes tak belani perih D ngenteni kowe Bm weteng liyer kroso luwih Em ora tak rasakne Am D mung kepengen saat kau datang G ku sambut peluk sayang.. G7 C ra cocok ro angen-angen D yang ku idamkan Bm sikil nganti gringgingen Em kamu tak datang Am D yen pancene kowe gawe kisah D aku tak sing ngalah.. G C wes tak belani perih D ngenteni kowe Bm weteng liyer kroso luwih Em ora tak rasakne Am D mung kepengen saat kau datang G ku sambut peluk sayang.. G7 C ra cocok ro angen-angen D yang ku idamkan Bm sikil nganti gringgingen Em kamu tak datang Am D yen pancene kowe gawe kisah C G aku tak sing ngalah.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : B F#/Bb G#m F#m -B E..Em.. G#m C#m dudu arek e sing salah F# B nanging kowe sing wes gawe kisah E C#m ra sah nyalahke wong liyo F# B yen sejatine kowe dewe sing suloyo.. G#m C#m ra sah ngeyel ngaku bener F# B yen saktenane kowe sing minger.. E C#m meneng-meneng ketok anteng F# tibak e ning mburiku B kowe tegel ngantem.. Reff : B E wes tak belani perih F# ngenteni kowe D#m weteng liyer kroso luwih G#m ora tak rasakne C#m F# mung kepengen saat kau datang B ku sambut peluk sayang.. B7 E ra cocok ro angen-angen F# yang ku idamkan D#m cikal nganti kringgingen G#m kamu tak datang C#m F# yen pancene kowe gawe kisah Em B aku tak sing ngalah.. Musik : C#m..F#..B D#m G#m.. C#m..F#.. Reff : B E wes tak belani perih F# ngenteni kowe D#m weteng liyer kroso luwih G#m ora tak rasakne C#m F# mung kepengen saat kau datang B ku sambut peluk sayang.. B7 E ra cocok ro angen-angen F# yang ku idamkan D#m cikal nganti kringgingen G#m kamu tak datang C#m F# yen pancene kowe gawe kisah F# aku tak sing ngalah.. B E wes tak belani perih F# ngenteni kowe D#m weteng liyer kroso luwih G#m ora tak rasakne C#m F# mung kepengen saat kau datang B ku sambut peluk sayang.. B7 E ra cocok ro angen-angen F# yang ku idamkan D#m cikal nganti kringgingen G#m kamu tak datang C#m F# yen pancene kowe gawe kisah E B aku tak sing ngalah..

Chord Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •