Kunci Gitar Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Kuat Kuatan Ati

Transpose:
Intro : C E Am A Dm..G..

C         G    Am        G
sansoyo suwe.. sansoyo loro..
   F           G            C  Fm
sumpah aku wis ra kuat nyonggo..
C           G      Am        G
ngrasakke kowe.. saiki wis bedo..
    F          G         C
yen ra tresno ojo gawe loro..

Am             Em
 remuk rasane ati..
Am             Em
 nompo kahanan iki..
     Dm
opo iki sing jenenge
     G
kuat kuatan ati..

Reff :
        C        E
 jarene kowe tresno..
         Am     A
 nyatane kowe lungo..
        Dm
 jarene ngomong sayang..
       G
 saiki malah ngilang..

        C      E
 jaremu njogo aku..
             Am      A
 nanging kok kowe mlayu..
        Dm
 jaremu ngomong love you..
            G               (Dm)
 nanging nyatane.. raiso digugu..

Musik : Dm Am Dm Am -G
        F C D G..

Am             Em
 remuk rasane ati..
Am             Em
 nompo kahanan iki..
     Dm
opo iki sing jenenge
     G
kuat kuatan ati..

Reff :
        C        E
 jarene kowe tresno..
         Am     A
 nyatane kowe lungo..
        Dm
 jarene ngomong sayang..
       G
 saiki malah ngilang..

        C      E
 jaremu njogo aku..
             Am      A
 nanging kok kowe mlayu..
        Dm
 jaremu ngomong love you..
            G
 nanging nyatane..

        C        E
 jarene kowe tresno..
         Am     A
 nyatane kowe lungo..
        Dm
 jarene ngomong sayang..
       G
 saiki malah ngilang..

        C      E
 jaremu njogo aku..
             Am      A
 nanging kok kowe mlayu..
        Dm
 jaremu ngomong love you..
            G                C F G C
 nanging nyatane.. raiso digugu..

Chord Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Kuat Kuatan Ati


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  • Chord Nella Kharisma
  •