Kunci Gitar Dory Harsa - Sak Ora Orane

Transpose:
Intro : C Fm
        Am D F G

  C          Em      Am    Em
saben bengi aku ora iso turu
F  G         C
 kelingan sliramu
  C         Em           Am    Em
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   F           D         G
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Dm                 Em
 saiki ning kono kepiye kabarmu
F      D        G
 opo kelingan awakku..
Dm                   Em
 aku sing mbok gawe loro
 F         D       G
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

Reff :
     C                 Dm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   G                         C -Bm
 masio rapernah mbok anggep ono
     A                  Dm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   F         G            (Dm)
 masio saiki wis disanding wong liyo..

Musik : Dm Em F D G
           huuu..
        F Fm G

  C          Em      Am    Em
saben bengi aku ora iso turu
F  G         C
 kelingan sliramu
  C         Em           Am    Em
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   F           D         G
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Dm                 Em
 saiki ning kono kepiye kabarmu
F      D        G
 opo kelingan awakku..
Dm                   Em
 aku sing mbok gawe loro
 F         D       G
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

Reff :
     C                 Dm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   G                         C
 masio rapernah mbok anggep ono
     A                  Dm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   F         G             C
 masio saiki wis disanding wong liyo..

     C                 Dm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   G                         C
 masio rapernah mbok anggep ono
     A                  Dm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   F         G             C
 masio saiki wis disanding wong liyo
     A                  Dm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   F         G             C
 masio saiki wis disanding wong liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A Dm
        F#m B D E

  A          C#m     F#m   C#m
saben bengi aku ora iso turu
D  E         A
 kelingan sliramu
  A         C#m          F#m   C#m
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   D           B         E
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Bm                 C#m
 saiki ning kono kepiye kabarmu
D      B        E
 opo kelingan awakku..
Bm                   C#m
 aku sing mbok gawe loro
 D         B       E
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

Reff :
     A                 Bm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   E                         A  -G#m
 masio rapernah mbok anggep ono
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             Bm
 masio saiki wis disanding wong liyo..

Musik : Bm C#m D B E
           huuu..
        D Dm E

  A          C#m     F#m   C#m
saben bengi aku ora iso turu
D  E         A
 kelingan sliramu
  A         C#m          F#m   C#m
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   D           B         E
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Bm                 C#m
 saiki ning kono kepiye kabarmu
D      B        E
 opo kelingan awakku..
Bm                   C#m
 aku sing mbok gawe loro
 D         B       E
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

Reff :
     A                 Bm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   E                         A
 masio rapernah mbok anggep ono
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             A
 masio saiki wis disanding wong liyo..

     A                 Bm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   E                         A
 masio rapernah mbok anggep ono
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             A
 masio saiki wis disanding wong liyo
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             A
 masio saiki wis disanding wong liyo..
Facebook
Twitter

Chord Dory Harsa - Sak Ora Orane


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •