Kunci Gitar Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F Bb..G….

C         F -Fm    C
 tembang iki.. tak gawe..
            Dm
mung kanggo kowe..
            G
sing paling tak tenani
         C   Fm
nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Reff :
 C7         C             F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 C7        C              F
  sampai mati kan ku pastikan..
   -Em       Dm                 G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Musik : F Dm G -D/F# Em A
        Dm G C..
Piano : Fm

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Reff :
 C7         C              F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 C7        C            F
  sampai mati kan ku pastikan..
            Dm                  G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

 C7        C               F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
     C7         C             F
 hoo.. sampai mati kan ku pastikan..
            Dm                  G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Outro : C

Songwriter :
Heri Marwanto (Sleman Receh)

Catatan :
Saat bagian "Reff" untuk
versi originalnya di bawah
D7/A = chord D7 bass di Am
Yang di atas sudah kita abaikan.

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Intro : D G C..A..

D         G -Gm    D
 tembang iki.. tak gawe..
            Em
mung kanggo kowe..
            A
sing paling tak tenani
         D   Gm
nganti saiki..

D                 G
 tumetese banyu moto iki..
          Em
sing dadi seksi..
              A
sumpah lan janji..
          D
sehidup semati..

Reff :
 D7/A       D             G
  sampai kapan kan kau buktikan..
          A                     D
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 D7        D              G
  sampai mati kan ku pastikan..
   -F#m      Em                 A
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          D
 tekaning mati..

D
 cahyo lintang ing wengi..
G             A
 gawe ayeme ati..
            G
tambah ndedowo roso
                  A
kangen mring sliramu..
        D
tres..naku..

Musik : G Em A -E/G# F#m B
        Em A D..
        Gm

D                 G
 tumetese banyu moto iki..
          Em
sing dadi seksi..
              A
sumpah lan janji..
          D
sehidup semati..

Reff :
 D7         D              G
  sampai kapan kan kau buktikan..
          A                     D
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 D7        D            G
  sampai mati kan ku pastikan..
            Em                  A
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          D
 tekaning mati..

 D7        D               G
  sampai kapan kan kau buktikan..
          A                     D
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
     D7         D             G
 hoo.. sampai mati kan ku pastikan..
            Em                  A
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          D
 tekaning mati..

D
 cahyo lintang ing wengi..
G             A
 gawe ayeme ati..
            G
tambah ndedowo roso
                  A
kangen mring sliramu..
        D
tres..naku..

Outro : D
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  • Chord Nella Kharisma
  •