Kunci Gitar Dory Harsa - Aku Cinta Padamu (Me Loving You)

Transpose:
Ciptaan : Didi Kempot

Intro : G  C  D  G  D

        G
sewengi aku ora biso turu
      C
aku kelingan pingin ketemu
           Am         D
eling manismu eling wangimu
         G     D
eling ngalemmu..

            G
nganti seprene kowe sing ning atiku
     C
ora ono liyo mung sliramu
           Am              D
sing ayu dewe sing manis dewe
            G
kuwi mung kowe..

Reff :
                    C
 manis-manis gulane jowo
 D                       G
  uwong manis sing nduwe sopo
                    C
 manis-manis gulane tebu
 D                       G
  uwong manis yo mung sliramu
             C                D
 aku cinta padamu tresno sliramu
           G   D
 me loving you..

Musik : G  C  G D G D

            G
nganti seprene kowe sing ning atiku
     C
ora ono liyo mung sliramu
           Am              D
sing ayu dewe sing manis dewe
            G
kuwi mung kowe..

Reff :
                    C
 manis-manis gulane jowo
 D                       G
  uwong manis sing nduwe sopo
                    C
 manis-manis gulane tebu
 D                       G
  uwong manis yo mung sliramu
             C                D
 aku cinta padamu tresno sliramu
           G
 me loving you..

                    C
 manis-manis gulane jowo
 D                       G
  uwong manis sing nduwe sopo
                    C
 manis-manis gulane tebu
 D                       G
  uwong manis yo mung sliramu
             C                D
 aku cinta padamu tresno sliramu
           G
 me loving you..
             C                D
 aku cinta padamu tresno sliramu
           G
 me loving you..

Outro : C D G

Facebook
Twitter

Chord Dory Harsa - Aku Cinta Padamu (Me Loving You)


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •