Kunci Gitar Dory Harsa - Pengen Lali

Transpose:
Intro : C G/B Am Em
        F G C G

       C        G/B
jane pengen.. lali..
        Am        Em
nanging sansoyo kelingan..
    F 
kelingan mbiyen
    G          C   -F
pas sayang-sayangan..

   -G   C        G/B    Am
yen kelingan.. loro.. tenan..
     Em          F
kowe pileh dalan sing liyan
  G          C
kepribek garangan..

Dm       G
 kuat ra kuat
      C  -G/B   Am
aku kudu iso nompo..
Bb                      G
 senadyan remuk neng ndodo..

Reff :
        C      G/B
 yowes ora.. popo..
           Am
 wong akeh seng kondo
    -G    F
 yen kowe kuwi..
   G                C G
 tukang ngumbar tresno..

 G-Am-Bm   C     E
 yowes tak trimakke..
          Am        D
 senadyan ngene carane
        F          G    (C)
 mugo-mugo bener.. pilihane..

Musik : C F      Am  G 
          hu.. uuu uu..
        F G Dm G-F-G-F-G

       C        Em
jane pengen.. lali..
        Am        Em
nanging sansoyo kelingan..
    F 
kelingan mbiyen
    G          C    G
pas sayang-sayangan..

        C        Em     Am
yen kelingan.. loro.. tenan..
     Em          F
kowe pileh dalan sing liyan
  G          C
kepribek garangan..

Dm       G
 kuat ra kuat
      C  -G/B   Am
aku kudu iso nompo..
Bb                      G
 senadyan remuk neng ndodo..

Reff :
        C      G/B
 yowes ora.. popo..
           Am
 wong akeh seng kondo
    -G    F
 yen kowe kuwi..
   G                C  G
 tukang ngumbar tresno..

           C     E
 yowes tak trimakke..
          Am
 senadyan ngene carane
     -G F          G     C
 mugo-mugo bener.. pilihane..

           F
 yowes tak trimakke
     G         Em
 yen ngene dalane
      Am
 kowe mileh dek'e
   Dm           G        C  G C
 lorone ben tak songgo dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E/G# F#m C#m
        D E A E

       A        E/G#
jane pengen.. lali..
        F#m       C#m
nanging sansoyo kelingan..
    D 
kelingan mbiyen
    E          A   -D
pas sayang-sayangan..

   -E   A        E/G#   F#m
yen kelingan.. loro.. tenan..
     C#m         D
kowe pileh dalan sing liyan
  E          A
kepribek garangan..

Bm       E
 kuat ra kuat
      A  -E/G#  F#m
aku kudu iso nompo..
G                       E
 senadyan remuk neng ndodo..

Reff :
        A      E/G#
 yowes ora.. popo..
           F#m
 wong akeh seng kondo
    -E    D
 yen kowe kuwi..
   E                A  E
 tukang ngumbar tresno..

 E-F#m-G#m A     C#
 yowes tak trimakke
          F#m       B
 senadyan ngene carane
        D          E    (A)
 mugo-mugo bener.. pilihane..

Musik : A D       F#m  E
           hu.. uuu uu..
        D E Bm..E-D-E-D-E

       A        C#m
jane pengen.. lali..
        F#m       C#m
nanging sansoyo kelingan..
    D 
kelingan mbiyen
    E          A    E
pas sayang-sayangan..

        A        C#m    F#m
yen kelingan.. loro.. tenan..
     C#m         D
kowe pileh dalan sing liyan
  E          A
kepribek garangan..

Bm       E
 kuat ra kuat
      A  -E/G#  F#m
aku kudu iso nompo..
G                       E
 senadyan remuk neng ndodo..

Reff :
        A      E/G#
 yowes ora.. popo..
           F#m
 wong akeh seng kondo
    -E    D
 yen kowe kuwi..
   E                A  E
 tukang ngumbar tresno..

           A     C#
 yowes tak trimakke..
          F#m
 senadyan ngene carane
     -E D          E     A
 mugo-mugo bener.. pilihane..

           D
 yowes tak trimakke
     E         C#m
 yen ngene dalane
      F#m
 kowe mileh dek'e
   Bm           E        A  E A
 lorone ben tak songgo dewe..

Chord Dory Harsa - Pengen Lali


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •