Kunci Gitar Dory Harsa - My Love

Transpose:
Intro : F  Em
        Am G D  F  G

C                  Em
 rangkulen awakku iki
Dm                G
 turuo ning omah iki
C                  -G/B  Am
 ning kamar wes tak cepaki
Dm                 F
 nganti esuk ojo bali
       G       C
kancanono aku iki..

Int. D# Dm

C                      Dm
 ning njobo langite mendung
G                  C  -G/B
 banyu udane wes medun
Am                     Dm
 ra pethuk wes pirang tahun
F           G     C          Gm -C
 yen kowe lungo.. aku bingung..

Reff :
 F    G         Em       Am
  aku kangen ngalemmu oh my love
 F            G         C    Gm -C
 iling naliko yen mapan turu
 F    G               Em        Am
  rasane ngantuk sing ono mripatku
         F         Dm
 nanging ra biso merem
          G
 yen adoh karo sliramu..

C                  Dm
 rangkulen awakku iki
G                 C -G/B
 turuo ning omah iki
Am                       Dm
 ning kamar wes tak cepaki
F        G      (Am)
 nganti esok ojo bali

Musik : Am G F Am G D
        F G Em A Dm Fm C

Reff :
 F    G         Em       Am
  aku kangen ngalemmu oh my love
 F            G         C    Gm -C
 iling naliko yen mapan turu
 F    G               Em        Am
  rasane ngantuk sing ono mripatku
         F         Dm
 nanging ra biso merem
          G
 yen adoh karo sliramu..

C                      Dm
 ning njobo langite mendung
G                  C  -G/B
 banyu udane wes medun
Am                     Dm
 ra petuh wes pirang tahun
F           G       C
 yen kowe lungo aku bingung..
F           G        (F)
 yen kowe lungo.. aku bingung..

Outro : F  Em  Dm Fm  C

Chord Dory Harsa - My Love


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •