Kunci Gitar Dory Harsa - Mantan Goblok

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C..

Reff :
     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben Gusti sing mbaleske..
      G                  (C)
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Int. C..G#..C..G#..
     Dm G Fm C..

    C          G
yen mung loro ati..
          Am
akeh sing ngancani..
Dm        F
 ra sah wedi
      G
kabeh wis tau nglakoni..

     C            G
mbok wis ajar nglalek'ake..
   Am
timbang suwe-suwe..
 F           Em
edan dewe, loro dewe
 Dm          G
ajur sak kabehe..
        C
mesakke ragane..

Reff :
     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben Gusti sing mbaleske..
      G                  (C)
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Musik : C..F..C..F..
        Dm G F Em Dm..
        G-Am-Bm-G-Am-Bm

    C          G
yen mung loro ati..
          Am
akeh sing ngancani..
Dm        F
 ra sah wedi
      G
kabeh wis tau nglakoni..

     C            G
mbok wis ajar nglalek'ake..
   Am
timbang suwe-suwe..
 F           Em
edan dewe, loro dewe
 Dm          G
ajur sak kabehe..
        C
mesakke ragane..

Reff :
     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben Gusti sing mbaleske..
      G                   C
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben Gusti sing mbaleske..
      G                   C.. C
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..

Reff :
     F
 ojo nggresulo.. 
        Am
 ra sah di gawe loro..
      Bb            Am
 sing penting tetep kerjo
         Gm         C
 nggo nyukupi keluargo..

        F
 ra sah dipikirake..
          Am
 mantanmu sing goblok kae..
     Gm            Bb
 ben Gusti sing mbaleske..
      C                  (F)
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Int. F..C#..F..C#..
     Gm C Bbm F..

    F          C
yen mung loro ati..
          Dm
akeh sing ngancani..
Gm        Bb
 ra sah wedi
      C
kabeh wis tau nglakoni..

     F            C
mbok wis ajar nglalek'ake..
   Dm
timbang suwe-suwe..
 Bb          Am
edan dewe, loro dewe
 Gm          C
ajur sak kabehe..
        F
mesakke ragane..

Reff :
     F
 ojo nggresulo.. 
        Am
 ra sah di gawe loro..
      Bb            Am
 sing penting tetep kerjo
         Gm         C
 nggo nyukupi keluargo..

        F
 ra sah dipikirake..
          Am
 mantanmu sing goblok kae..
     Gm            Bb
 ben Gusti sing mbaleske..
      C                  (F)
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Musik : F..Bb..F..Bb..
        Gm C Bb Am Gm..
        C-Dm-Em-C-Dm-Em

    F          C
yen mung loro ati..
          Dm
akeh sing ngancani..
Gm        Bb
 ra sah wedi
      C
kabeh wis tau nglakoni..

     F            C
mbok wis ajar nglalek'ake..
   Dm
timbang suwe-suwe..
 Bb          Am
edan dewe, loro dewe
 Gm          C
ajur sak kabehe..
        F
mesakke ragane..

Reff :
     F
 ojo nggresulo.. 
        Am
 ra sah di gawe loro..
      Bb            Am
 sing penting tetep kerjo
         Gm         C
 nggo nyukupi keluargo..

        F
 ra sah dipikirake..
          Am
 mantanmu sing goblok kae..
     Gm            Bb
 ben Gusti sing mbaleske..
      C                   F
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

     F
 ojo nggresulo.. 
        Am
 ra sah di gawe loro..
      Bb            Am
 sing penting tetep kerjo
         Gm         C
 nggo nyukupi keluargo..

        F
 ra sah dipikirake..
          Am
 mantanmu sing goblok kae..
     Gm            Bb
 ben Gusti sing mbaleske..
      C                   F.. F
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Chord Dory Harsa - Mantan Goblok


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •