Kunci Gitar Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji

Transpose:
Intro : Am..G..G..Am..
        Am..G..G..Am..

Am            G
dulu.. begitu indah..
G               Am
saat.. kau bersamaku..
Am            G
dulu.. begitu mesra..
G                G
saat.. kau di sampingku..

Am
 jarene lan mblenjani
jebul nyatane endi
G
 lungo ra bali-bali
malah ninggalke janji
F
 opo wes kelingan
karo awakku iki
E
 sing mbiyen tok tresnani
roso tekane mati..

Am
 yen ngono cen pengenmu
ngomong'o terus terang
G
 tak usah nggawe coro
medotke sesambungan
F
 nek wes cukup semene
anggone le bebrayan
E
 kabeh tak pupus wae
                      (Am)
timbang gawe rusak pikiran..

Reff :
  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Am
 yen kabeh mau salahku
                  G
aku njaluk pangapuro
opo kowe lungo mergo
                F
aku ra sugih bondho
omonganmu polah tingkahmu
ra tau ngajeni aku
E
 sak kepenake dewe
awakmu gawe loro atiku

Am
 iki pancen garise
aku ro kowe pisah
G
 wes wegah nggagas menungso
sing gawe uripku bubrah
F
 saiki aku kudu move on
              E
nglaleke alon-alon
mugo oleh gantine
              (Am)
kuwi bakal kelakon..

Musik : Am..G..G..Am..
        Am..G..G..Am..

       Dm    G
masa lalu.. itu.. 
         C  -G/B Am
menyiksa di..ri..ku..
       Dm   E
seakan hidupku.. 
         F   -G    Am
tak lagi mampu..bertahan..

Reff :
  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
             (tresnamu ra cukup siji..)
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Chord Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  • Chord Pendhoza
  •