Kunci Gitar Detty Kurnia - Duriat Pegat

Transpose:
Intro : Am F G Am
        Am F G Am..

        Am Dm Am..
        E  F E Am F Am

  Am
bumi nu anjeuna
   F
langit nu anjeuna
                  F
sapangeusi alam dunia
                      Am
mungguh keur saning anjeuna..

      E
tur sagala mahlukna
        E
kalebet urang sadaya
        F
teu aya nu jadi kajaba..
                Am
eta kagungan anjeuna..

Int. F..Am..F E Am..

  Am 
jodo nu anjeuna
  F
pati nu anjeuna..
                     F
susah senang lara bagja
                 Am
gumantung kana kodratna..

       E
kitu deui jodo urang
        E
kapan kahayang mah manjang
   F
buktina geuning papegat..
                    Am
najan kabeungkeut duriat..

Reff :
     F
  ya Allah..
                 E
  mugia abi sing kiat 
                 F
  dina nampi ieu kodrat
                       Dm
  panginteun ieu tos gurat 
                   E
  duriat kedah papegat..
  F                E
   abi pasrah hamo nolak..

     F
  ya Allah..
                     E
  abi panjeug kayakinan 
                  F
  salira nu maha rohman
                 Dm
  tangtos aya kasaean 
                   Am
  sagedangeun kapeurihan..
  F      E
   ya Allah..
                    Am   E
  salira nu murbeng alam..

Musik : Am  F  Dm  E
        Am  F E
        Am  F  Dm  E
        Am  F E 
        Am F Am..

  Am 
jodo nu anjeuna
  F
pati nu anjeuna..
                     F
susah senang lara bagja
                 Am
gumantung kana kodratna..

       E
kitu deui jodo urang
        E
kapan kahayang mah manjang
   F
buktina geuning papegat..
                    Am
najan kabeungkeut duriat..

Reff :
     F
  ya Allah..
                 E
  mugia abi sing kiat 
                 F
  dina nampi ieu kodrat
                       Dm
  panginteun ieu tos gurat 
                   E
  duriat kedah papegat..
  F                E
   abi pasrah hamo nolak..

     F
  ya Allah..
                     E
  abi panjeug kayakinan 
                  F
  salira nu maha rohman
                 Dm
  tangtos aya kasaean 
                   Am
  sagedangeun kapeurihan..
  F      E
   ya Allah..
                    Am
  salira nu murbeng alam..
  F      E
  ya Allah..
                    Am
  salira nu murbeng alam..

Outro : F G Am..

Versi cover dari Gasentra Putri (Nina)

Intro : Am F G Am Am F G Am.. Am F Am.. E F E Am.. Am bumi nu anjeuna F langit nu anjeuna.. F Dm sapangeusi alam dunia Am mungguh keur saning anjeuna.. E tur sagala mahlukna E kalebet urang sadaya F teu aya nu jadi kajaba.. Am eta kagungan anjeuna.. Int. F Am.. Am jodo nu anjeuna F pati nu anjeuna.. F Dm susah senang lara bagja Am gumantung kana kodratna.. E kitu deui jodo urang E kapan kahayang mah manjang F buktina geuning papegat.. Am najan kabeungkeut duriat.. Reff : F ya Allah.. E mugia abi sing kiat F dina nampi ieu kodrat Dm panginteun ieu tos gurat E duriat kedah papegat.. F E abi pasrah hamo nolak.. F ya Allah.. E abi panjeug kayakinan F salira nu maha rohman Dm tangtos aya kasaean Am sagedangeun kapeurihan.. F E ya Allah.. F Am E salira nu murbeng alam.. Musik : Am Dm Am E F E Dm E F Am.. Am jodo nu anjeuna F pati nu anjeuna.. F susah senang lara bagja Dm Am gumantung kana kodratna.. E kitu deui jodo urang E kapan kahayang mah manjang F buktina geuning papegat.. E Am najan kabeungkeut duriat.. Reff : F ya Allah.. E mugia abi sing kiat F dina nampi ieu kodrat Dm panginteun ieu tos gurat E duriat kedah papegat.. F E abi pasrah hamo nolak.. F ya Allah.. E abi panjeug kayakinan F salira nu maha rohman Dm tangtos aya kasaean Am sagedangeun kapeurihan.. F E ya Allah.. F Am salira nu murbeng alam.. F E ya Allah.. F Am F Am salira nu murbeng alam.. Outro : Am

Chord Detty Kurnia - Duriat Pegat


Lihat semua :
  • Chord Detty Kurnia
  • Chord Lagu Sunda
  •