Kunci Gitar Nina Mincreunk - Si Borokokok

Transpose:
Intro : Am F G..
        Am..F..G..Am..
        F G C Am
        F G Am..

        Am        G         Am
gening kieu rasana di salingkuhan..
       G           F
karasa nyeuri aduh nyeuri
           Am
nyentuh jantung ati..
  Dm        G
naha bet ka alaman
    C             Am
kabogoh direbut batur
    F            G
kumanehna si borokokok 
      Am
sobat sorangan..

Int. Em F G Am

Reff :
 Am
 asa kupiraku
         Dm
 kudu ngajerit maratan langit
      F          G
 gara-gara cinta misleuk 
        Am  E
 anu leungit..

 Am
 asa kugengsina 
        G
 kudu ragrag.. cai mata
      F          G         Am
 gara-gara cinta anu teu satia..

      F                Em
 lapurkeun lapurkeun wae
       G            Am
 hapus-hapuskeun na ati..
      F                G
 lapurkeun lapurkeun wae
        G                 Am
 moal lebay moal ngemut deui..

Musik : Am..Em..G F G Am
        Em..F..Dm F G Am..

        Am        G         Am
gening kieu rasana di salingkuhan..
       G           F
karasa nyeuri aduh nyeuri
           Am
nyentuh jantung ati..
  Dm           G
naha bet ka alaman
       C        Am
kabogoh direbut batur
       F           G
kumanehna si borokokok 
          Am
sobat sorangan..

Int. Em F G Am

Reff :
 Am
 asa kupiraku
         Dm
 kudu ngajerit maratan langit
      F          G
 gara-gara cinta misleuk 
        Am  E
 anu leungit..

 Am
 asa kugengsina 
        G
 kudu ragrag.. cai mata
      F          G         Am
 gara-gara cinta anu teu satia..

      F                Em
 lapurkeun lapurkeun wae
       G             Am
 hapus-hapuskeun na ati..
      F                G
 lapurkeun lapurkeun wae
        G                 Am
 moal lebay moal ngemut deui..

Outro : F Em Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em C D..
        Em..C..D..Em..
        C D G Em
        C D Em..

        Em        D         Em
gening kieu rasana di salingkuhan..
       D           C
karasa nyeuri aduh nyeuri
           Em
nyentuh jantung ati..
  Am        D
naha bet ka alaman
    G             Em
kabogoh direbut batur
    C            D
kumanehna si borokokok 
      Em
sobat sorangan..

Int. Bm C D Em

Reff :
 Em
 asa kupiraku
         Am
 kudu ngajerit maratan langit
      C          D
 gara-gara cinta misleuk 
        Em   B
 anu leungit..

 Em
 asa kugengsina 
        D
 kudu ragrag.. cai mata
      C          D         Em
 gara-gara cinta anu teu satia..

      C                Bm
 lapurkeun lapurkeun wae
       D            Em
 hapus-hapuskeun na ati..
      C                D
 lapurkeun lapurkeun wae
        D                 Em
 moal lebay moal ngemut deui..

Musik : Em..Bm..D C D Em
        Bm..C..Am C D Em..

        Em        D         Em
gening kieu rasana di salingkuhan..
       D           C
karasa nyeuri aduh nyeuri
           Em
nyentuh jantung ati..
  Am           D
naha bet ka alaman
       G        Em
kabogoh direbut batur
       C           D
kumanehna si borokokok 
          Em
sobat sorangan..

Int. Bm C D Em

Reff :
 Em
 asa kupiraku
         Am
 kudu ngajerit maratan langit
      C          D
 gara-gara cinta misleuk 
        Em   B
 anu leungit..

 Em
 asa kugengsina 
        D
 kudu ragrag.. cai mata
      C          D         Em
 gara-gara cinta anu teu satia..

      C                Bm
 lapurkeun lapurkeun wae
       D             Em
 hapus-hapuskeun na ati..
      C                D
 lapurkeun lapurkeun wae
        D                 Em
 moal lebay moal ngemut deui..

Outro : C Bm Em..
Facebook
Twitter

Chord Nina Mincreunk - Si Borokokok


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Nina Mincreunk
  •