Kunci Gitar Rani Run - Mantan Ngajak Balikan

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C
        F G C G Am
        Dm G..

C     G        Am G
maneh anu salahna..
       Dm           A             G
tapi naha maneh anu justru ngambekna..
C     G         Am
maneh anu nembakna..
     Dm               C          G
tapi justru maneh anu menta putusna..

F        G
tapi ayeuna..
         Em         Am
maneh nu ngajak balikan..
       Dm                   G
dengan alasan maneh nyaah pisan..

Reff :
            F
 naon maksudna..
                G
 maneh datang deui..
              Em
 urang nu ayeuna..
                 Am
 geus mulai bisa seuri..
               Dm
 nyeri nu baheula..
                 G
 nu ku urang karasa..
                 C
 leungit saeutik deui..

               F
 meningmah ayeuna..
               G
 maneh ngaca diri..
             Em
 moal aya karma..
                    Am
 mun euweuh nu dinyenyeri..
               Dm
 gering nu ayeuna..
                 G
 nu ku maneh karasa..
                C
 eta babales ti Gusti..

Musik : F G Em  Am
        Dm G C G

C         G              Am
maneh selalu ngumbar-ngumbar..
       Dm         A         G
saat maneh boga kabogoh nu anyar..
C       G         Am
maneh jiga nu mamanas..
       Dm           A            G
saat hate urang anu puguh keur dadas..

Reff :
            F
 naon maksudna..
                G
 maneh datang deui..
              Em
 urang nu ayeuna..
                 Am
 geus mulai bisa seuri..
               Dm
 nyeri nu baheula..
                 G
 nu ku urang karasa..
                 C            A
 leungit saeutik deui.. huwo ooo..

               F
 meningmah ayeuna..
               G
 maneh ngaca diri..
             Em
 moal aya karma..
                    Am
 mun euweuh nu dinyenyeri..
               Dm
 gering nu ayeuna..
                 G
 nu ku maneh karasa..
                C
 eta babales ti Gusti..

               Dm
 gering nu ayeuna..
                 G
 nu ku maneh karasa..
                F
 eta babales ti Gusti..

Outro : F G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D
        G A D A Bm
        Em A..

D     A        Bm A
maneh anu salahna..
       Em           B             A
tapi naha maneh anu justru ngambekna..
D     A         Bm
maneh anu nembakna..
     Em               D          A
tapi justru maneh anu menta putusna..

G        A
tapi ayeuna..
         F#m        Bm
maneh nu ngajak balikan..
       Em                   A
dengan alasan maneh nyaah pisan..

Reff :
            G
 naon maksudna..
                A
 maneh datang deui..
              F#m
 urang nu ayeuna..
                 Bm
 geus mulai bisa seuri..
               Em
 nyeri nu baheula..
                 A
 nu ku urang karasa..
                 D
 leungit saeutik deui..

               G
 meningmah ayeuna..
               A
 maneh ngaca diri..
             F#m
 moal aya karma..
                    Bm
 mun euweuh nu dinyenyeri..
               Em
 gering nu ayeuna..
                 A
 nu ku maneh karasa..
                D
 eta babales ti Gusti..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D A

D         A              Bm
maneh selalu ngumbar-ngumbar..
       Em         B         A
saat maneh boga kabogoh nu anyar..
D       A         Bm
maneh jiga nu mamanas..
       Em           B            A
saat hate urang anu puguh keur dadas..

Reff :
            G
 naon maksudna..
                A
 maneh datang deui..
              F#m
 urang nu ayeuna..
                 Bm
 geus mulai bisa seuri..
               Em
 nyeri nu baheula..
                 A
 nu ku urang karasa..
                 D            B
 leungit saeutik deui.. huwo ooo..

               G
 meningmah ayeuna..
               A
 maneh ngaca diri..
             F#m
 moal aya karma..
                    Bm
 mun euweuh nu dinyenyeri..
               Em
 gering nu ayeuna..
                 A
 nu ku maneh karasa..
                D
 eta babales ti Gusti..

               Em
 gering nu ayeuna..
                 A
 nu ku maneh karasa..
                G
 eta babales ti Gusti..

Outro : G A D
Facebook
Twitter

Chord Rani Run - Mantan Ngajak Balikan


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Rani Run
  •