Kunci Gitar Lain Udin And Friends - Kuduna Urang

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C E Am A
        Dm G..

C          G         Am
geus.. sagala di lakonan..
Dm         A         G
geus.. sagala dicumponan..
     Am          Am
demi maneh, demi maneh..
   Dm             G
nu sidik jadi harepan..

C        G          Am
a..yeuna urang ngasaan..
Dm       A         G
dipaehan tanpa getihan..
      Am           Am
karna maneh, karna maneh..
   Dm              G
nu geus.. di pelaminan..

F       G           Am
be..ner gening nyatana..
   A       Dm
nu bobogohana lila..
           G
can tangtu jadi jodona..

Reff :
         C              Am
 naha si eta.. nu kalah meunang..
         Dm             G
 padahal urang.. anu berjuang..
         Am             Am
 naha si eta.. nu karek datang..
        Dm             G
 kuduna urang.. kuduna urang..

C        G         Am
a..yeuna urang ngasaan..
Dm       A         G
dipaehan tanpa getihan..
      Am           Am
karna maneh, karna maneh..
   Dm              G
nu geus.. di pelaminan..

Musik : C E Am A
        Bb G A..

Reff : (overtune)
         D              Bm
 naha si eta.. nu kalah meunang..
        Am             A
 kuduna urang.. kuduna urang..

         D              Bm
 naha si eta.. nu kalah meunang..
         Am             A
 padahal urang.. anu berjuang..
         F#m            Bm
 naha si eta.. nu karek datang..
        Am             A
 kuduna urang.. kuduna urang..

         D              Bm
 naha si eta.. nu kalah meunang..
         Am             A
 padahal urang.. anu berjuang..
         F#m            Bm
 naha si eta.. nu karek datang..
        Am             A
 kuduna urang.. kuduna urang..

Outro : D F# Bm B
        Am Gm A..
        D


[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E G# C#m C#
        F#m B..

E          B/D#      C#m
geus.. sagala di lakonan..
F#m        C#/F      B
geus.. sagala dicumponan..
     G#m         C#m
demi maneh, demi maneh..
   F#m            B
nu sidik jadi harepan..

E        B/D#       C#m
a..yeuna urang ngasaan..
F#m      C#/F      B
dipaehan tanpa getihan..
      G#m          C#m
karna maneh, karna maneh..
   F#m             B
nu geus.. di pelaminan..

A       B           G#m
be..ner gening nyatana..
   C#      F#m
nu bobogohana lila..
           B
can tangtu jadi jodona..

Reff :
         E              C#m
 naha si eta.. nu kalah meunang..
         F#m            B
 padahal urang.. anu berjuang..
         G#m            C#m
 naha si eta.. nu karek datang..
        F#m            B
 kuduna urang.. kuduna urang..

E        B/D#       C#m
a..yeuna urang ngasaan..
F#m      C#/F      B
dipaehan tanpa getihan..
      G#m          C#m
karna maneh, karna maneh..
   F#m             B
nu geus.. di pelaminan..

Musik : E G# C#m C#
        D B C#..

Reff : (overtune)
         F#             D#m
 naha si eta.. nu kalah meunang..
        G#m            C#
 kuduna urang.. kuduna urang..

         F#             D#m
 naha si eta.. nu kalah meunang..
         G#m            C#
 padahal urang.. anu berjuang..
         A#m            D#m
 naha si eta.. nu karek datang..
        G#m            C#
 kuduna urang.. kuduna urang..

         F#             D#m
 naha si eta.. nu kalah meunang..
         G#m            C#
 padahal urang.. anu berjuang..
         A#m            D#m
 naha si eta.. nu karek datang..
        G#m            C#
 kuduna urang.. kuduna urang..

Outro : F# A# D#m D#
        G#m Bm C#..
        F#
Facebook
Twitter

Chord Lain Udin And Friends - Kuduna Urang


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Lain Udin And Friends
  •