Kunci Gitar Nina - Curug Cikaso

Transpose:
Intro : Em C Em  C  Em..
        D  Am  Em..
        Am  C  Em..
        C  F  Em..
         
C   Em
harita..
     C                   Em
basa nganjang ka tempat eta..
     D          Am            Em
hiji tempat wisata nu endah pisan..
       Am
tempat ulin..
      C                 Em
pamuruan mojang jeung lajang..
       C           F         Em
hiji curug..nu aya di pajampangan..

C       Em
nya didinya..
       C                 Em
kuring amprok jeung manehna..
         D          Am          Em
neuteup imut mere sinyal geter cinta..
       Am        C             Em
terus kuring balaka nulis rumpaka..
          C          F      G      Em   
keur manehna.. ngabudalkeun eusi rasa..

        C
hiji waktu amnehna ngajak patepang..
         Am       C   Em
tepang deui di tempat eta..
     C
manehna balaka narima rasa..
        Am        C       Em
rasa cinta nu aya dina rumpaka..

Reff :
 D         Em
 curug cikaso..
      Am            Em
 ngawitan urang patepang..
 D       Em
 curug cikaso..
        C            Em
 janten saksi cinta urang..
 D         Em
 curug cikaso..
     Am           Em
 pamageuh rasa duaan..
 D       Em
 curug cikaso..
     C             Em
 pamatri cinta munggaran..

 C       Em
 curug cikaso..
         C              Em
 urang silih patembal rasa..
 C       Em
 curug cikaso..
        C               Em
 nyadidinya paheutna cinta..

Musik : Am..Em..Am..C  B..
        C..Em..C  F G Em..

C       Em
nya didinya..
       C                 Em
kuring amprok jeung manehna..
         D          Am          Em
neuteup imut mere sinyal geter cinta..
       Am        C             Em
terus kuring balaka nulis rumpaka..
          C         F              Em   
keur manehna.. ngabudalkeun eusi rasa..

        C
hiji waktu amnehna ngajak patepang..
         Am       C   Em
tepang deui di tempat eta..
     C
manehna balaka narima rasa..
        F         G       Em
rasa cinta nu aya dina rumpaka..

Reff :
 D         Em
 curug cikaso..
      Am            Em
 ngawitan urang patepang..
 D       Em
 curug cikaso..
        C            Em
 janten saksi cinta urang..
 D         Em
 curug cikaso..
     Am           Em
 pamageuh rasa duaan..
 D       Em
 curug cikaso..
     C             Em
 pamatri cinta munggaran..

 C       Em
 curug cikaso..
         C              Em
 urang silih patembal rasa..
 C       Em
 curug cikaso..
        C         F     Em
 nyadidinya paheutna cinta..
Facebook
Twitter

Chord Nina - Curug Cikaso


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Nina
  •