Kunci Gitar Happy Asmara - Tinggalen

Transpose:
Intro : Am  F G C  G
        Am  F G C  G  Am
        Am  Am  E

    Am
wis tinggalen
                G
tinggalen tresnomu kuwi
            F
amergo kowe saiki
          E
wis nduwe ganti..

  Am
mugi iki..
              G
dalan sing di wei Gusti
             F
kowe lan aku ra iso
      Am
yen dadi siji..

Int. Dm  Am  G  Am
     Dm  Am  G  Am

Reff :
             G
 mending tak lalekne..
                      Am
 roso sing ning njero atiku..
        G
 tatune wis tatu..
                Am
 tatune wis keliwat jeru..
             F
 nanging yen wis
          G         Am
 walih jomblo leki aku
          F          G          Am  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

Int. Am  Am  

  Am
karo kowe..
            G
aku wis ketutut tresno
           F
masio ra direstui
          E
karo wong tuo..

  Am
roso isih..
            G
iso wae tok lalekno
               F
nanging roso loro iki
          Am
jeru ning dodo..

Musik : Dm  Am  G  Am
        Dm  Am  G  Am

Reff :
             G
 mending tak lalekne..
                      Am
 roso sing ning njero atiku..
        G
 tatune wis tatu..
                Am
 tatune wis keliwat jeru..
             F
 nanging yen wis
          G         Am
 walih jomblo leki aku
          F          G          Am  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

 Int. F  G  Am
      F  G  Am

             F
 nanging yen wis
          G         Am
 walih jomblo leki aku
          F          G          Am  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Fm  C# D# G#  D#
        Fm  C# D# G#  D#  Fm
        Fm  Fm  C

    Fm
wis tinggalen
                D#
tinggalen tresnomu kuwi
            C#
amergo kowe saiki
          C
wis nduwe ganti..

  Fm
mugi iki..
              D#
dalan sing di wei Gusti
             C#
kowe lan aku ra iso
      Fm
yen dadi siji..

Int. A#m  Fm  D#  Fm
     A#m  Fm  D#  Fm

Reff :
             D#
 mending tak lalekne..
                      Fm
 roso sing ning njero atiku..
        D#
 tatune wis tatu..
                Fm
 tatune wis keliwat jeru..
             C#
 nanging yen wis
          D#        Fm
 walih jomblo leki aku
          C#         D#         Fm 
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

Int. Fm  Fm 

  Fm
karo kowe..
            D#
aku wis ketutut tresno
           C#
masio ra direstui
          C
karo wong tuo..

  Fm
roso isih..
            D#
iso wae tok lalekno
               C#
nanging roso loro iki
          Fm
jeru ning dodo..

Musik : A#m  Fm  D#  Fm
        A#m  Fm  D#  Fm

Reff :
             D#
 mending tak lalekne..
                      Fm
 roso sing ning njero atiku..
        D#
 tatune wis tatu..
                Fm
 tatune wis keliwat jeru..
             C#
 nanging yen wis
          D#        Fm
 walih jomblo leki aku
          C#         D#         Fm 
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

 Int. C#  D#  Fm
      C#  D#  Fm

             C#
 nanging yen wis
          D#        Fm
 walih jomblo leki aku
          C#         D#         Fm 
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Tinggalen


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •