Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Ora Janji

Transpose:
Capo di fret 2

    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
Yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
Mengapa dulu aku kau cintai
         Dm             G
Sekarang kau tinggal pergi..

   C              G
Ibarat gurun ra dadi kali
         Am        Em
Wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
Pilih pergi timbang loro ati
          Dm      G     C
Yen kon balen aku ra janji..

Reff :
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  F      G        C      C7
   Mergo aku wes oleh gantine
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Dm     Em
   Ojo rumongso..
  F             G      C
   Kowe sing ganteng dewe..

    C
Lanangan ra ming siji
        G
Kowe pergi golek ganti
   Am
Timbang mikir ngengkleng
        Em
Pikiran dadi sepaneng
 F
Abang-abang lambe
        C
Kowe ngomong sak penake
  Dm
Terusno lakumu
          G
Tak golek dalanku dewe..

   C
Klakuanmu soyo geje
  G
Bikin kesel gue
  Am
Golek inspirasi
         Em
Ra sah kakean atraksi
      F
Manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                   G
Kowe karo aku di takdirne
              C
Pancen du jodone..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G

    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
Yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
Mengapa dulu aku kau cintai
         Dm             G
Sekarang kau tinggal pergi..

   C              G
Ibarat gurun ra dadi kali
         Am        Em
Wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
Pilih pergi timbang loro ati
          Dm      G     C
Yen kon balen aku ra janji..

Reff :
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  F      G        C      C7
   Mergo aku wes oleh gantine
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Dm     Em
   Ojo rumongso..
  F             G      C
   Kowe sing ganteng dewe..

    C
Lanangan ra ming siji
        G
Kowe pergi golek ganti
   Am
Timbang mikir ngengkleng
        Em
Pikiran dadi sepaneng
 F
Abang-abang lambe
        C
Kowe ngomong sak penake
  Dm
Terusno lakumu
          G
Tak golek dalanku dewe..

   C
Klakuanmu soyo geje
  G
Bikin kesel gue
  Am
Golek inspirasi
         Em
Ra sah kakean atraksi
      F
Manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                   G
Kowe karo aku di takdirne
              C
Pancen du jodone..

Reff :
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  F      G        C      C7
   Mergo aku wes oleh gantine
  F        G          C    Am
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Dm     Em
   Ojo rumongso..
  F             G      C
   Kowe sing ganteng dewe..

    C
Lanangan ra ming siji
        G
Kowe pergi golek ganti
   Am
Timbang mikir ngengkleng
        Em
Pikiran dadi sepaneng
 F
Abang-abang lambe
        C
Kowe ngomong sak penake
  Dm
Terusno lakumu
          G
Tak golek dalanku dewe..

   C
Klakuanmu soyo geje
  G
Bikin kesel gue
  Am
Golek inspirasi
         Em
Ra sah kakean atraksi
      F
Manungso mung nglampahi
        C
Gusti Allah ngijabahi
  Dm                   G
Kowe karo aku di takdirne
              C
Pancen du jodone..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

    D7              A/C#
Rasane koyo wong mati suri
        Bm              F#m
Yen kelingan kowe nglarani ati
     G               D7
Mengapa dulu aku kau cintai
         Em             A
Sekarang kau tinggal pergi..

   D7              A/C#
Ibarat gurun ra dadi kali
         Bm        F#m
Wes ra bakalan aku mbaleni
  G                   D7
Pilih pergi timbang loro ati
          Em      A     D7
Yen kon balen aku ra janji..

Reff :
  G        A          D7    Bm
   Ra abot aku ninggalke kowe
  G      A        D7      D7
   Mergo aku wes oleh gantine
  G        A          D7    Bm
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Em     F#m
   Ojo rumongso..
  G             A      D7
   Kowe sing ganteng dewe..

    D7
Lanangan ra ming siji 
        A/C#
Kowe pergi golek ganti
   Bm
Timbang mikir ngengkleng 
        F#m
Pikiran dadi sepaneng
 G
Abang-abang lambe 
        D7
Kowe ngomong sak penake
  Em
Terusno lakumu 
          A
Tak golek dalanku dewe..

   D7
Klakuanmu soyo geje 
  A/C#
Bikin kesel gue
  Bm
Golek inspirasi 
         F#m
Ra sah kakean atraksi
      G
Manungso mung nglampahi 
        D7
Gusti Allah ngijabahi
  Em                   A
Kowe karo aku di takdirne 
              D7
Pancen du jodone..

Musik : D7 A/C# Bm F#m
        G D7 Em A
 
    D7              A/C#
Rasane koyo wong mati suri
        Bm              F#m
Yen kelingan kowe nglarani ati
     G               D7
Mengapa dulu aku kau cintai
         Em             A
Sekarang kau tinggal pergi..

   D7              A/C#
Ibarat gurun ra dadi kali
         Bm        F#m
Wes ra bakalan aku mbaleni
  G                   D7
Pilih pergi timbang loro ati
          Em      A     D7
Yen kon balen aku ra janji..

Reff :
  G        A          D7    Bm
   Ra abot aku ninggalke kowe
  G      A        D7      D7
   Mergo aku wes oleh gantine
  G        A          D7    Bm
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Em     F#m
   Ojo rumongso..
  G             A      D7
   Kowe sing ganteng dewe..

    D7
Lanangan ra ming siji 
        A/C#
Kowe pergi golek ganti
   Bm
Timbang mikir ngengkleng 
        F#m
Pikiran dadi sepaneng
 G
Abang-abang lambe 
        D7
Kowe ngomong sak penake
  Em
Terusno lakumu 
          A
Tak golek dalanku dewe..

   D7
Klakuanmu soyo geje 
  A/C#
Bikin kesel gue
  Bm
Golek inspirasi 
         F#m
Ra sah kakean atraksi
      G
Manungso mung nglampahi 
        D7
Gusti Allah ngijabahi
  Em                   A
Kowe karo aku di takdirne 
              D7
Pancen du jodone..

Reff :
  G        A          D7    Bm
   Ra abot aku ninggalke kowe
  G      A        D7      D7
   Mergo aku wes oleh gantine
  G        A          D7    Bm
   Ra abot aku ninggalke kowe
  Em     F#m
   Ojo rumongso..
  G             A      D7
   Kowe sing ganteng dewe..

    D7
Lanangan ra ming siji 
        A/C#
Kowe pergi golek ganti
   Bm
Timbang mikir ngengkleng 
        F#m
Pikiran dadi sepaneng
 G
Abang-abang lambe 
        D7
Kowe ngomong sak penake
  Em
Terusno lakumu 
          A
Tak golek dalanku dewe..

   D7
Klakuanmu soyo geje 
  A/C#
Bikin kesel gue
  Bm
Golek inspirasi 
         F#m
Ra sah kakean atraksi
      G
Manungso mung nglampahi 
        D7
Gusti Allah ngijabahi
  Em                   A
Kowe karo aku di takdirne 
              D7
Pancen du jodone..

Outro : Dmaj7

Chord Happy Asmara - Aku Ora Janji


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •