Kunci Gitar Happy Asmara - Lintang Ing Wengi

Transpose:
Intro : Am  Em F C G
        Am  Em F G..

    C                  Em
endahe.. lintang ing wengi iki..
       F
ngilingno marang sliramu
            G
sing ninggalne aku..

   C                Em
ademe.. angin ing wengi iki..
       F
tansah nambahi kangen
        G
roso njero.. ati..

Am            Em
 sepiro salah luputmu..
          F
kabeh wis tak sepuro ono ing
   C       G
njero.. atiku..

Am              Em
 janjimu marang awakku..
           F              G
kabeh mung dadi lorone atiku..

Reff :
       C                  F
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
           Dm                G
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
          C                   F
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
        Dm               G          C 
 paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..

Musik : C F Dm G

Am            Em
 sepiro salah luputmu..
          F
kabeh wis tak sepuro ono ing
   C       G
njero.. atiku..

Am              Em
 janjimu marang awakku..
           F              G
kabeh mung dadi lorone atiku..

Reff :
       C                  F
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
           Dm                G
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
          C                   F
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
        Dm               G
 paran awakku.. cidro sumpahmu..

       C                  F
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
           Dm                G
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
          C                   F
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
        Dm               G          C
 paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em Bm C G D
        Em Bm C D..

    G                  Bm
endahe.. lintang ing wengi iki..
       C
ngilingno marang sliramu
            D
sing ninggalne aku..

   G                Bm
ademe.. angin ing wengi iki..
       C
tansah nambahi kangen
        D
roso njero.. ati..

Em            Bm
 sepiro salah luputmu..
          C
kabeh wis tak sepuro ono ing
   G       D
njero.. atiku..

Em              Bm
 janjimu marang awakku..
           C              D
kabeh mung dadi lorone atiku..

Reff :
       G                  C
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
           Am                D
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
          G                   C
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
        Am               D         (G)
 paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..

Musik : G C Am D

Em            Bm
 sepiro salah luputmu..
          C
kabeh wis tak sepuro ono ing
   G       D
njero.. atiku..

Em              Bm
 janjimu marang awakku..
           C              D
kabeh mung dadi lorone atiku..

Reff :
       G                  C
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
           Am                D
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
          G                   C
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
        Am               D
 paran awakku.. cidro sumpahmu..

       G                  C
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
           Am                D
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
          G                   C
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
        Am               D          G
 paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..

Chord Happy Asmara - Lintang Ing Wengi


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •