Kunci Gitar Happy Asmara - Anjay Angel Tuturanmu

Transpose:
          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   F             G
 anjay, anjay, anjay..
                 C
 angel temen tuturanmu..

Intro : C Em F C
        C Em F G..
        C Em F C
        C Em F G..

C      Em
ngel.. angel..
        F          C
angel temen tuturanmu..
C      Em
ngel.. angel..
        F           G
angel temen kandananmu..

Dm         F             C
 sampe meniren rasane lambeku
              G         Dm
keroso sering ngandani awakmu
          F             C
sampe meniren rasane lambeku
                 G
nanging kowe sih tetep..
                    C
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   Dm            Am
 kesel, kesel lambeku..

          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   F             G
 anjay, anjay, anjay..
                 C
 angel temen tuturanmu..

Musik : C.......
        C Em F C
        C Em F G..
        C Em F C
        C Em F G..

C      Em
ngel.. angel..
        F          C
angel temen tuturanmu..
C      Em
ngel.. angel..
        F           G
angel temen kandananmu..

Dm         F             C
 sampe meniren rasane lambeku
              G         Dm
keroso sering ngandani awakmu
          F             C
sampe meniren rasane lambeku
                 G
nanging kowe sih tetep..
                    C
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   Dm            Am
 kesel, kesel lambeku..

          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   F             G
 anjay, anjay, anjay..
                 C
 angel temen tuturanmu..

          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   Dm            Am
 kesel, kesel lambeku..

          C 
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   F             G
 anjay, anjay, anjay..
                 C
 angel temen tuturanmu..

Outro : C Em F C
        C Em F G..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   C             D
 anjay, anjay, anjay..
                 G
 angel temen tuturanmu..

Intro : G Bm C G
        G Bm C D..
        G Bm C G
        G Bm C D..

G      Bm
ngel.. angel..
        C          G
angel temen tuturanmu..
G      Bm
ngel.. angel..
        C           D
angel temen kandananmu..

Am         C             G
 sampe meniren rasane lambeku
              D         Am
keroso sering ngandani awakmu
          C             G
sampe meniren rasane lambeku
                 D
nanging kowe sih tetep..
                    G
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku..

          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   C             D
 anjay, anjay, anjay..
                 G
 angel temen tuturanmu..

Musik : G......
        G Bm C G
        G Bm C D..
        G Bm C G
        G Bm C D..

G      Bm
ngel.. angel..
        C          G
angel temen tuturanmu..
G      Bm
ngel.. angel..
        C           D
angel temen kandananmu..

Am         C             G
 sampe meniren rasane lambeku
              D         Am
keroso sering ngandani awakmu
          C             G
sampe meniren rasane lambeku
                 D
nanging kowe sih tetep..
                    G
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku..

          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   C             D
 anjay, anjay, anjay..
                 G
 angel temen tuturanmu..

          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku..

          G 
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   C             D
 anjay, anjay, anjay..
                 G
 angel temen tuturanmu..

Outro : G Bm C G
        G Bm C D..

Chord Happy Asmara - Anjay Angel Tuturanmu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •