Kunci Gitar Happy Asmara - Sak menit

Transpose:
Intro : C

           F                 G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em                 Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Dm                G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      C
 masio neng njero ngimpi..

Int. F G Em Am
     Dm G C G

                C
isek tak tunggu nengkene..
       -C7           F
ra perduli sok kapan tekane..
                Dm
kowe sing nengkono..
                 G
tak jaluk jo ngliyo..
             C
ra nggawe atiku loro..

                C
nengkene kangen tak simpen..
     -C7             F
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
         -Em  Dm
sok kapan balimu..
               G
sok kapan mulihmu..
               C
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 C7        F                 G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em                 Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Dm                G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      C
 masio neng njero ngimpi..

 C7        F                 G
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Em                Am
 roso marem.. rasane batinku..
            Dm                  G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               C G
 ku tunggu disini..

Musik : C F C 
        F Dm G C G

                C
nengkene kangen tak simpen..
     -C7             F
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
              Dm
sok kapan balimu..
               G
sok kapan mulihmu..
               C
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 C7        F                 G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em                 Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Dm                G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      C
 masio neng njero ngimpi..

 C7        F                 G
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Em                Am
 roso marem.. rasane batinku..
            Dm                  G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               C
 ku tunggu disini..
            Dm                  G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             C
 ku tunggu disini..

[[[ORIGINAL CHORD]]]  

Intro : A

           D                 E
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         C#m                F#m
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Bm                E
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      A
 masio neng njero ngimpi..

Int. D E C#m F#m
     Bm E A..E

                A
isek tak tunggu nengkene..
       -A7           D
ra perduli sok kapan tekane..
                Bm
kowe sing nengkono..
                 E
tak jaluk jo ngliyo..
             A
ra nggawe atiku loro..

                A
nengkene kangen tak simpen..
     -A7             D
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
         -A/C# Bm
sok kapan balimu..
               E
sok kapan mulihmu..
               A
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 A7        D                 E
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         C#m                F#m
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Bm                E
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      A
 masio neng njero ngimpi..

 A7        D                 E
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        C#m               F#m
 roso marem.. rasane batinku..
            Bm                  E
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               A  E
 ku tunggu disini..

Musik : A  D  A 
        D  Bm  E  A  E

                A
nengkene kangen tak simpen..
     -A7             D
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
              Bm
sok kapan balimu..
               E
sok kapan mulihmu..
               A
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 A7        D                 E
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         C#m                F#m
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Bm                E
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      A
 masio neng njero ngimpi..

 A7        D                 E
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        C#m               F#m
 roso marem.. rasane batinku..
            Bm                  E
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               A
 ku tunggu disini..
            Bm                  E
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             A
 ku tunggu disini..

Chord Happy Asmara - Sak menit


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •