Kunci Gitar Paktheponk - SORO

Transpose:
Intro : C

         F         G
aku wes iso.. tri..mo..
           Em            A
kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
          Dm            G
mung panyuwunku.. iso ketemu..
                 C
cah sing ning a..wakmu..

Int. Dm G Em A
     Dm C Bb..G..
     C..

        F         G
aku kapusan.. ko..we..
           Em              A
ora mung pisan.. mbok gelakke..
           Dm                  G
aku wes ngiro.. kowe abot wong liyo..
         C
senajan ra.. tresno..

          Dm             G
atiku ngerti.. kowe ngapusi..
               Em                  A
pancen mung bondo.. sing mbok goleki..
          Dm          G
aku ngenteni.. tekomu bali..
           C
senajan kowe.. lali..

Reff :
          F            G
 sakjane aku tresno karo.. kowe..
            Em           A
 nanging raiso.. di peksake..
             Dm                G
 kudu tak tompo.. yen pancen dalane..
              A
 kudu koyo ngene..

          F         G
 aku wes iso.. tri..mo..
            Em            A
 kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
           Dm            G
 mung panyuwunku.. iso ketemu..
                  C    A-Bm-C#m
 cah sing ning a..wakmu..

Musik : F..G..Em..A..
        Dm   C     Bb G Fm..C..
        uu.. ha aaaa..

          Dm             G
atiku ngerti.. kowe ngapusi..
               Em                  A
pancen mung bondo.. sing mbok goleki..
          Dm          G
aku ngenteni.. tekomu bali..
           C
senajan kowe.. lali..

Reff :
          F            G
 sakjane aku tresno karo.. kowe..
            Em           A
 nanging raiso.. di peksake..
             Dm                G
 kudu tak tompo.. yen pancen dalane..
              A
 kudu koyo ngene..

          F         G
 aku wes iso.. tri..mo..
            Em            A
 kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
           Dm            G
 mung panyuwunku.. iso ketemu..
                  C
 cah sing ning a..wakmu..

          F            G
 sakjane aku tresno karo.. kowe..
            Em           A
 nanging raiso.. di peksake..
             Dm                G
 kudu tak tompo.. yen pancen dalane..
              A
 kudu koyo ngene..

          F         G
 aku wes iso.. tri..mo..
            Em            A
 kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
           Dm            G
 mung panyuwunku.. iso ketemu..
                  C
 cah sing ning a..wakmu..

            F                  G
aku mung ndongo.. mugo urip mulyo..
         Em          A
ru rurururu.. ru rururu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A

         D         E
aku wes iso.. tri..mo..
           C#m           F#
kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
          Bm            E
mung panyuwunku.. iso ketemu..
                 A
cah sing ning a..wakmu..

Int. Bm E C#m F#
     Bm A G..E..
     A..

        D         E
aku kapusan.. ko..we..
           C#m             F#
ora mung pisan.. mbok gelakke..
           Bm                  E
aku wes ngiro.. kowe abot wong liyo..
         A
senajan ra.. tresno..

          Bm             E
atiku ngerti.. kowe ngapusi..
               C#m                 F#
pancen mung bondo.. sing mbok goleki..
          Bm          E
aku ngenteni.. tekomu bali..
           A
senajan kowe.. lali..

Reff :
          D            E
 sakjane aku tresno karo.. kowe..
            C#m          F#
 nanging raiso.. di peksake..
             Bm                E
 kudu tak tompo.. yen pancen dalane..
              F#
 kudu koyo ngene..

          D         E
 aku wes iso.. tri..mo..
            C#m           F#
 kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
           Bm            E
 mung panyuwunku.. iso ketemu..
                  A    F#-G#m-A#m
 cah sing ning a..wakmu..

Musik : D..E..C#m..F#..
        Bm   A     G  E Dm..A..
        uu.. ha aaaa..

          Bm             E
atiku ngerti.. kowe ngapusi..
               C#m                 F#
pancen mung bondo.. sing mbok goleki..
          Bm          E
aku ngenteni.. tekomu bali..
           A
senajan kowe.. lali..

Reff :
          D            E
 sakjane aku tresno karo.. kowe..
            C#m          F#
 nanging raiso.. di peksake..
             Bm                E
 kudu tak tompo.. yen pancen dalane..
              F#
 kudu koyo ngene..

          D         E
 aku wes iso.. tri..mo..
            C#m           F#
 kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
           Bm            E
 mung panyuwunku.. iso ketemu..
                  A
 cah sing ning a..wakmu..

          D            E
 sakjane aku tresno karo.. kowe..
            C#m          F#
 nanging raiso.. di peksake..
             Bm                E
 kudu tak tompo.. yen pancen dalane..
              F#
 kudu koyo ngene..

          D         E
 aku wes iso.. tri..mo..
            C#m           F#
 kersane Gusti.. Sing Kuwoso..
           Bm            E
 mung panyuwunku.. iso ketemu..
                  A
 cah sing ning a..wakmu..

            D                  E
aku mung ndongo.. mugo urip mulyo..
         C#m         F#
ru rurururu.. ru rururu..

Chord Paktheponk - SORO

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Paktheponk
  •