Kunci Gitar Happy Asmara - Embuh

Transpose:
Catatan :
Chord dimudahkan
Lihat versi originalnya di bawah.

Intro : C    G     Am    G
        hu u uu..  hu u uu..
        C    G     Am    G
        hu u uu..  hu u uu..

      C        G
saben ketemu koe
    C            G
ra iso tak critakke
    Am   G  F
rasane.. embuh
-Em   Dm
 arep ngomong rak metu
     Bb
ilat dadakan kaku
      G
tak pikir jeru
                C G Am G
nganti ra iso turu..

      C         G
saben cedak awakmu
      C             G
mung iso ngguya ngguyu
    Am   G  F
rasane.. embuh..
-Em   Dm
 arep nembung ra wani
         Bb
mung tak pendem neng ati
      G
yen wayah wengi
                  C G
tansah kegowo ngimpi..

Reff :
     C                   Em
 wes pirang pirang tahun
      F            Em     A
 mung tak pendem roso iki
     Dm         G
 wes nganti ora ketung
      C          G
 nggonku arep ngucapake..

   C              Em
 nanging nganti seprene
   F         Fm
 durong dadi gawe
  C            G          C  G Am G
 arep ngomong aku tresno kowe..

      C        G
saben ketemu koe
    C            G
ra iso tak critakke
    Am   G  F
rasane.. embuh
-Em Dm
 arep ngomong rak metu
     Bb
ilat dadakan kaku
      G
tak pikir jeru
                C G Am G
nganti ra iso turu..

      C         G
saben cedak awakmu
      C             G
mung iso ngguya ngguyu
    Am     D
rasane.. embuh..

Musik : D..-C#m Bm G

-B/D# Em
 arep nembung ra wani
         C
mung tak pendem neng ati
      A
yen wayah wengi
                  D  A
tansah kegowo ngimpi..

Reff :
     D             F#m
 wes pirang pirang tahun
      G            F#m
 mung tak pendem roso iki
     Em         A
 wes nganti ora ketung
      D          A
 nggonku arep ngucapake..

   D              F#m
 nanging nganti seprene
   G         Gm
 durong dadi gawe
  D           A          D   A
 arep ngomong aku tresno kowe..

     D             F#m
 wes pirang pirang tahun
      G            F#m
 mung tak pendem roso iki
     Em         A
 wes nganti ora ketung
      D          A
 nggonku arep ngucapake..

   D              F#m
 nanging nganti seprene
   G         Gm
 durong dadi gawe
  D            A         D   Bm
 arep ngomong aku tresno kowe..
  Em           A         F#m Bm
 arep ngomong aku tresno kowe..
  Em           A         D
 arep ngomong aku tresno kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A    Amaj7 A6   Amaj7 
        hu u uu..  hu u uu..
        A    Amaj7 A6   Amaj7 
        hu u uu..  hu u uu..

      A        Amaj7
saben ketemu koe
    A            Amaj7
ra iso tak critakke
    F#m  E  D
rasane.. embuh
-C#m  Bm
 arep ngomong rak metu
     G
ilat dadakan kaku
      E
tak pikir jeru
                A Amaj7 A6 Amaj7 
nganti ra iso turu..

      A         Amaj7
saben cedak awakmu
      A             Amaj7
mung iso ngguya ngguyu
    F#m  E  D
rasane.. embuh..
-C#m  Bm
 arep nembung ra wani
         G
mung tak pendem neng ati
      E
yen wayah wengi
                  A  E
tansah kegowo ngimpi..

Reff :
     A                  -C#m
 wes pirang pirang tahun
      D            C#m   -F#
 mung tak pendem roso iki
     Bm         E
 wes nganti ora ketung
      A          E
 nggonku arep ngucapake..

   A              C#m
 nanging nganti seprene
   D         Dm
 durong dadi gawe
  A            E         A  Amaj7 A6 Amaj7 
 arep ngomong aku tresno kowe..

      A        Amaj7
saben ketemu koe
    A            Amaj7
ra iso tak critakke
    F#m  E  D
rasane.. embuh
-C#m  Bm
 arep ngomong rak metu
     G
ilat dadakan kaku
      E
tak pikir jeru
                A Amaj7 A6 Amaj7 
nganti ra iso turu..

      A         Amaj7
saben cedak awakmu
      A             Amaj7
mung iso ngguya ngguyu
    F#m   (B)
rasane.. embuh..

Musik : B..-Bbm G#m E

-G#/C C#m
 arep nembung ra wani
         A
mung tak pendem neng ati
      F#
yen wayah wengi
                  B  F#
tansah kegowo ngimpi..

Reff :
     B             D#m
 wes pirang pirang tahun
      E            D#m
 mung tak pendem roso iki
     C#m        F#
 wes nganti ora ketung
      B          F#
 nggonku arep ngucapake..

   B              D#m
 nanging nganti seprene
   E         Em
 durong dadi gawe
  B           F#         B   F#
 arep ngomong aku tresno kowe..

     B             D#m
 wes pirang pirang tahun
      E            D#m
 mung tak pendem roso iki
     C#m        F#
 wes nganti ora ketung
      B          F#
 nggonku arep ngucapake..

   B              D#m
 nanging nganti seprene
   E         Em
 durong dadi gawe
  B            F#        B   G#m
 arep ngomong aku tresno kowe..
  C#m          F#        D#m  G#m
 arep ngomong aku tresno kowe..
  C#m          F#        B
 arep ngomong aku tresno kowe..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Embuh


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •