Kunci Gitar Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia - REMIS Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : Am F Am F
        Am -G F D G..

C             F
 abot yen kelingan..
   G                     C
wektu aku ro kowe kudu pisahan..
C        -Em      F
 c'rito gede sing tak banggakne..
  G                     C
endinge kudu mlaku dewe-dewe..

C                F
 urip kudu terus mlaku..
   G                    C
ra mungkin ngenteni loroku..
C    -Em  F 
 sak abot-abote atiku..
   G               C
pasti diwarasno wektu..

F                 G
 bener salah ora ono arti..
   Em                Am
mergo wes ora dadi siji..
Dm      G             C
 aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
 F                 G
  ngelalekke kowe ora gampang..
  Em                        Am
 ora segampang nandur katresnan..
 Dm                G
  sing mung kerono nyaman
                C
 iso dadi bebarengan..

 F                 G
  ora bakal nemu pemenang..
     Em           Am
 antara.. kowe ro aku..
 Dm                    G
  mung iso nyuwun nang Gusti..
      Em                       Am
 ben iso ucul jeneng sing neng ati..
 Dm              G               C
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

Musik : Am G/B F..
        Am G/B F..
        Dm Em F..G..

                F
urip kudu terus mlaku..
   G                    C
ra mungkin ngenteni loroku..
C          F 
 sak abot-abote atiku..
   G               C
pasti diwarasno wektu..

F                 G
 bener salah ora ono arti..
   Em                Am
mergo wes ora dadi siji..
Dm      G             C
 aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
 F                 G
  ngelalekke kowe ora gampang..
  Em                        Am
 ora segampang nandur katresnan..
 Dm                G
  sing mung kerono nyaman
                C
 iso dadi bebarengan.. huwoo..

 F                 G
  ora bakal nemu pemenang..
     Em           Am
 antara.. kowe ro aku..
 Dm                    G
  mung iso nyuwun nang Gusti..
      Em                        Am
 ben iso ucul jeneng sing neng ati..
 Dm              G               C
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

 F                 G
  ngelalekke kowe ora gampang..
  Em                        Am
 ora segampang nandur katresnan..
 Dm                G
  sing mung kerono nyaman
                C
 iso dadi bebarengan..

 F                 G
  ora bakal nemu pemenang..
     Em            Am
 antara.. kowe ro aku..
 Dm                    G
  mung iso nyuwun nang Gusti..
      Em                       Am
 ben iso ucul jeneng sing neng ati..
 Dm              G                 C
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..
                 Dm       G        Am
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m A C#m A
        C#m -B A F# B..

E             A
 abot yen kelingan..
   B                     E
wektu aku ro kowe kudu pisahan..
E        -G#m     A
 c'rito gede sing tak banggakne..
  B                     E
endinge kudu mlaku dewe-dewe..

E                A
 urip kudu terus mlaku..
   B                    E
ra mungkin ngenteni loroku..
E    -G#m  A 
 sak abot-abote atiku..
   B               E
pasti diwarasno wektu..

A                 B
 bener salah ora ono arti..
   G#m               C#m
mergo wes ora dadi siji..
F#m     B             E
 aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
 A                 B
  ngelalekke kowe ora gampang..
  G#m                       C#m
 ora segampang nandur katresnan..
 F#m               B
  sing mung kerono nyaman
                E
 iso dadi bebarengan..

 A                 B
  ora bakal nemu pemenang..
     G#m          C#m
 antara.. kowe ro aku..
 F#m                   B
  mung iso nyuwun nang Gusti..
      G#m                      C#m
 ben iso ucul jeneng sing neng ati..
 F#m             B               E
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

Musik : C#m B/D# A..
        C#m B/D# A..
        F#m G#m A..B..

                A
urip kudu terus mlaku..
   B                    E
ra mungkin ngenteni loroku..
E          A 
 sak abot-abote atiku..
   B               E
pasti diwarasno wektu..

A                 B
 bener salah ora ono arti..
   G#m               C#m
mergo wes ora dadi siji..
F#m     B             E
 aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
 A                 B
  ngelalekke kowe ora gampang..
  G#m                       C#m
 ora segampang nandur katresnan..
 F#m               B
  sing mung kerono nyaman
                E
 iso dadi bebarengan.. huwoo..

 A                 B
  ora bakal nemu pemenang..
     G#m          C#m
 antara.. kowe ro aku..
 F#m                   B
  mung iso nyuwun nang Gusti..
      G#m                       C#m
 ben iso ucul jeneng sing neng ati..
 F#m             B               E
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

 A                 B
  ngelalekke kowe ora gampang..
  G#m                       C#m
 ora segampang nandur katresnan..
 F#m               B
  sing mung kerono nyaman
                E
 iso dadi bebarengan..

 A                 B
  ora bakal nemu pemenang..
     G#m           C#m
 antara.. kowe ro aku..
 F#m                   B
  mung iso nyuwun nang Gusti..
      G#m                      C#m
 ben iso ucul jeneng sing neng ati..
 F#m             B                 E
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..
                 F#m      B        C#m
  maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..
Facebook
Twitter

Chord Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia - REMIS


Lihat semua :
  • Chord Dini Kurnia
  • Chord Pusma Shakira
  •