Kunci Gitar Dini Kurnia - Janjine 2

Transpose:
Intro : C F C..
        Am G C..
        F G Em Am
        F G C..

  C       F         C
sayang.. opo kowe lali..
    Am   G             C
karo aku sing mbok tresnani..
  F            G
kowe lungo ninggal janji..
    Em              Am
aku ngenteni nganti saiki..
     F         G           C
ning nyatane kowe durung bali..

     C       F          C
ning padange sinar rembulan..
       Am    G            C
ning silire angin wayah dalu..
    F            G
tak titipne roso kangenku..
Em          Am
marang sliramu..
       F               G       C
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..

 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..

Musik : C F C..
        Am G C..
        F G Em Am
        F G C..

     C       F          C
ning padange sinar rembulan..
       Am    G            C
ning silire angin wayah dalu..
    F            G
tak titipne roso kangenku..
Em          Am
marang sliramu..
       F               G       C
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..

 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..

 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..

 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..
 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B E B..
        G#m F# B..
        E F# D#m G#m
        E F# B..

  B       E         B
sayang.. opo kowe lali..
    G#m  F#            B
karo aku sing mbok tresnani..
  E            F#
kowe lungo ninggal janji..
    D#m             G#m
aku ngenteni nganti saiki..
     E         F#          B
ning nyatane kowe durung bali..

     B       E          B
ning padange sinar rembulan..
       G#m   F#           B
ning silire angin wayah dalu..
    E            F#
tak titipne roso kangenku..
D#m         G#m
marang sliramu..
       E               F#      B
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 G#                 C#m
  janjine kowe mung sedelo..
         F#               B
 ninggal aku amergo golek bondo..
 G#                      C#m
  nanging nyatane nganti saiki..
        F#                   B
 kowe durung bali ora nepati janji..

 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..

Musik : B E B..
        G#m F# B..
        E F# D#m G#m
        E F# B..

     B       E          B
ning padange sinar rembulan..
       G#m   F#           B
ning silire angin wayah dalu..
    E            F#
tak titipne roso kangenku..
D#m         G#m
marang sliramu..
       E               F#      B
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Reff :
 G#                 C#m
  janjine kowe mung sedelo..
         F#               B
 ninggal aku amergo golek bondo..
 G#                      C#m
  nanging nyatane nganti saiki..
        F#                   B
 kowe durung bali ora nepati janji..

 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..

 G#                 C#m
  janjine kowe mung sedelo..
         F#               B
 ninggal aku amergo golek bondo..
 G#                      C#m
  nanging nyatane nganti saiki..
        F#                   B
 kowe durung bali ora nepati janji..

 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..
 G#                C#m
  wes suwe aku ngenteni..
        F#                 B
 kowe nate janji jare arep bali..

Chord Dini Kurnia - Janjine 2


Lihat semua :
  • Chord Dini Kurnia
  •