Kunci Gitar Dini Kurnia - Janji Manis

Transpose:
Dini Kurnia - Janji Manis
Intro : F G Am.. F G Am.. Am G kabeh susah soro.. F C yowis tak lakoni.. Dm E Am berjuang bareng karo sliramu.. Am G mergo katresnanku.. F C yo wis ke patri.. Dm E Am ra ono liyo mung kanggo kowe.. F bakal setiyo sampek G tumekane pati.. F ucap ra ono wong liyo E jare sehidup semati.. Reff : Am Dm serto sak kabehane wes ono.. G C kowe ke gudo.. karo wong liyo.. Am Dm janji manis ra biso dipercoyo.. E G Am ngucap setiyo.. tetep ngeliyo.. Dm sorone karo aku.. E G Am serto senenge.. karo wong liyo.. Musik : Am Dm G C F Dm E.. Am G kabeh susah soro.. F C yowis tak lakoni.. Dm E Am berjuang bareng karo sliramu.. Am G mergo katresnanku.. F C yo wis ke patri.. Dm E Am ra ono liyo mung kanggo kowe.. F bakal setiyo sampek G tumekane pati.. F ucap ra ono wong liyo E jare sehidup semati.. Reff : Am Dm serto sak kabehane wes ono.. G C E kowe ke gudo.. karo wong liyo.. Am Dm janji manis ra biso dipercoyo.. E G Am ngucap setiyo.. tetep ngeliyo.. Am Dm serto sak kabehane wes ono.. G C kowe ke gudo.. karo wong liyo.. Am Dm janji manis ra biso dipercoyo.. E G Am A ngucap setiyo.. tetep ngeliyo.. Dm sorone karo aku.. E G Am serto senenge.. karo wong liyo..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : C# D# Fm.. C# D# Fm.. Fm D# kabeh susah soro.. C# G# yowis tak lakoni.. A#m C Fm berjuang bareng karo sliramu.. Fm D# mergo katresnanku.. C# G# yo wis ke patri.. A#m C Fm ra ono liyo mung kanggo kowe.. C# bakal setiyo sampek D# tumekane pati.. C# ucap ra ono wong liyo C jare sehidup semati.. Reff : Fm A#m serto sak kabehane wes ono.. D# G# kowe ke gudo.. karo wong liyo.. Fm A#m janji manis ra biso dipercoyo.. C D# Fm ngucap setiyo.. tetep ngeliyo.. A#m sorone karo aku.. C D# Fm serto senenge.. karo wong liyo.. Musik : Fm A#m D# G# C# A#m C.. Fm D# kabeh susah soro.. C# G# yowis tak lakoni.. A#m C Fm berjuang bareng karo sliramu.. Fm D# mergo katresnanku.. C# G# yo wis ke patri.. A#m C Fm ra ono liyo mung kanggo kowe.. C# bakal setiyo sampek D# tumekane pati.. C# ucap ra ono wong liyo C jare sehidup semati.. Reff : Fm A#m serto sak kabehane wes ono.. D# G# C kowe ke gudo.. karo wong liyo.. Fm A#m janji manis ra biso dipercoyo.. C D# Fm ngucap setiyo.. tetep ngeliyo.. Fm A#m serto sak kabehane wes ono.. D# G# kowe ke gudo.. karo wong liyo.. Fm A#m janji manis ra biso dipercoyo.. C D# Fm F ngucap setiyo.. tetep ngeliyo.. A#m sorone karo aku.. C D# Fm serto senenge.. karo wong liyo..
Facebook
Twitter

Chord Dini Kurnia - Janji Manis


Lihat semua :
  • Chord Dini Kurnia
  •