Kunci Gitar Dini Kurnia - Optimis

Transpose:
Intro : C G C..
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

   C           F
Gusti.. tulong padangno ati..
    G           C
kanggo.. nglampahi urip iki..
    F                C       -G/B Am
senadyan abot.. urip sing tak lakoni..
       Dm   G       C
kudu kuat.. kulo ngadepi..

Int. F G

    C         G        C
yen pancene.. iki takdire..
  F           G        C
kulo nrimo.. opo kahanane..
    F             G
nganti ikhlas nyambut gawe
        Em            Am
kersane saged nyukuri nikmate
      F              G       C
slalu semangat tetep optimis wae..

Int. F G C..

Reff :
 Em                   Am
  senadyan aku.. wong ra nduwe..
 F        G             C
  tetep jujur nyambut gawe..
 Em              Am
  kabeh iki wis ono garise..
 F             G         C
  sing penting optimis wae..

 F              
  kulo nyuwun Gusti..
 C        Am
  supoyo urip iki..
 Dm      G          C
  bisa indah ku jalani..

Musik : C G C..
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

    C         G        C
yen pancene.. iki takdire..
  F           G        C
kulo nrimo.. opo kahanane..
    F             G
nganti ikhlas nyambut gawe
        Em            Am
kersane saged nyukuri nikmate
      F              G       C
slalu semangat tetep optimis wae..

Int. F G C..

Reff :
 Em                 Am
  nadyan aku.. wong ra nduwe..
 F        G             C
  tetep jujur nyambut gawe..
 Em              Am
  kabeh iki wis ono garise..
 F             G       C
  sing penting optimis wae..

 F              
  kulo nyuwun Gusti..
 C        Am
  supoyo urip iki..
 Dm      G          C
  bisa indah ku jalani..

 F              
  kulo nyuwun Gusti..
 C        Am
  supoyo urip iki..
 Dm      G          C
  bisa indah ku jalani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B F# B..
        E F# B..
        E F# D#m G#m
        E F# B..

   B           E
Gusti.. tulong padangno ati..
    F#          B
kanggo.. nglampahi urip iki..
    E                B      -F#/Bb G#m
senadyan abot.. urip sing tak lakoni..
       C#m  F#      B
kudu kuat.. kulo ngadepi..

Int. E F#

    B         F#       B
yen pancene.. iki takdire..
  E           F#       B
kulo nrimo.. opo kahanane..
    E             F#
nganti ikhlas nyambut gawe
        D#m           G#m
kersane saged nyukuri nikmate
      E              F#      B
slalu semangat tetep optimis wae..

Int. E F# B..

Reff :
 D#m                  G#m
  senadyan aku.. wong ra nduwe..
 E        F#            B
  tetep jujur nyambut gawe..
 D#m             G#m
  kabeh iki wis ono garise..
 E             F#        B
  sing penting optimis wae..

 E              
  kulo nyuwun Gusti..
 B        G#m
  supoyo urip iki..
 C#m     F#         B
  bisa indah ku jalani..

Musik : B F# B..
        E F# B..
        E F# D#m G#m
        E F# B..

    B         F#       B
yen pancene.. iki takdire..
  E           F#       B
kulo nrimo.. opo kahanane..
    E             F#
nganti ikhlas nyambut gawe
        D#m           G#m
kersane saged nyukuri nikmate
      E              F#      B
slalu semangat tetep optimis wae..

Int. E F# B..

Reff :
 D#m                G#m
  nadyan aku.. wong ra nduwe..
 E        F#            B
  tetep jujur nyambut gawe..
 D#m             G#m
  kabeh iki wis ono garise..
 E             F#      B
  sing penting optimis wae..

 E              
  kulo nyuwun Gusti..
 B        G#m
  supoyo urip iki..
 C#m     F#         B
  bisa indah ku jalani..

 E              
  kulo nyuwun Gusti..
 B        G#m
  supoyo urip iki..
 C#m     F#         B
  bisa indah ku jalani..
Facebook
Twitter

Chord Dini Kurnia - Optimis


Lihat semua :
  • Chord Dini Kurnia
  •