Kunci Gitar Dini Kurnia - Kurang Telikas

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am G Dm Am..
        C Em -G Am..
        Am.

Am         G      Dm        Am
isun sing iling.. riwayat bengen..
Dm             G          C
mergo isun wes sing.. ono roso..
G           C    Bm  Am
iku kabeh.. salah riko..
            G 
hang sing gelem telikas
E           Am
nompo welas iki..

Int. C G -Em Am

Am         G      Dm        Am
isun sing iling.. riwayat bengen..
Dm         G            C
mergo isun wes sing ono roso..
G           C Bm   Am
iku kabeh.. salah riko..
            G 
hang sing gelem telikas
E       Am      E
nompo welas iki..

Reff :
 Am
  tutupen kabeh cerito..
 A                  Dm
  hang bengen tau dilakoni..
    G                    C
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Dm                 Am
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       F      Em         Am    E
 welas isun.. wes kadung luntur..

 Am
  tutupen kabeh cerito..
 A                  Dm
  hang bengen tau dilakoni..
    G                    C
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Dm                 Am
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       F      Em         Am    E
 welas isun.. wes kadung luntur..

Musik : Am..Dm..G F Am..
        Dm..F..G E Am..-E Am..

Am         G      Dm        Am
isun sing iling.. riwayat bengen..
Dm         G            C
mergo isun wes sing ono roso..
G           C Bm   Am
iku kabeh.. salah riko..
            G 
hang sing gelem telikas
E       Am     E
nompo welas iki..

Reff :
 Am
  tutupen kabeh cerito..
 A                  Dm
  hang bengen tau dilakoni..
    G                    C
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Dm                 Am
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       F      Em         Am    E
 welas isun.. wes kadung luntur..

 Am
  tutupen kabeh cerito..
 A                  Dm
  hang bengen tau dilakoni..
    G                    C
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Dm                 Am
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       F      Em         Am
 welas isun.. wes kadung luntur..
  Dm                 Am
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       F      Em         Am
 welas isun.. wes kadung luntur..

Outro : F Em Am..
        Dm Em Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm A Em Bm..
        D F#m -A Bm..
        Bm..

Bm         A      Em        Bm
isun sing iling.. riwayat bengen..
Em             A          D
mergo isun wes sing.. ono roso..
A           D   -C#m Bm
iku kabeh.. salah riko..
            A 
hang sing gelem telikas
F#          Bm
nompo welas iki..

Int. D A -F#m Bm

Bm         A      Em        Bm
isun sing iling.. riwayat bengen..
Em         A            D
mergo isun wes sing ono roso..
A           D -C#m  Bm
iku kabeh.. salah riko..
            A 
hang sing gelem telikas
F#      Bm      F#
nompo welas iki..

Reff :
 Bm
  tutupen kabeh cerito..
 B                  Em
  hang bengen tau dilakoni..
    A                    D
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Em                 Bm
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       G      F#m        Bm    F#
 welas isun.. wes kadung luntur..

 Bm
  tutupen kabeh cerito..
 B                  Em
  hang bengen tau dilakoni..
    A                    D
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Em                 Bm
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       G      F#m        Bm    F#
 welas isun.. wes kadung luntur..

Musik : Bm..Em..A G Bm..
        Em..G..A F# Bm..-F# Bm..

Bm         A      Em        Bm
isun sing iling.. riwayat bengen..
Em         A            D
mergo isun wes sing ono roso..
A           D -C#m  Bm
iku kabeh.. salah riko..
            A 
hang sing gelem telikas
F#      Bm     F#
nompo welas iki..

Reff :
 Bm
  tutupen kabeh cerito..
 B                  Em
  hang bengen tau dilakoni..
    A                    D
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Em                 Bm
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       G      F#m        Bm    F#
 welas isun.. wes kadung luntur..

 Bm
  tutupen kabeh cerito..
 B                  Em
  hang bengen tau dilakoni..
    A                    D
 mergo isun wes emong mbaleni..
  Em                 Bm
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       G      F#m        Bm
 welas isun.. wes kadung luntur..
  Em                 Bm
 ibarate sego.. hang wes dadi bubur..
       G      F#m        Bm
 welas isun.. wes kadung luntur..

Outro : G F#m Bm..
        Em F#m Bm..

Chord Dini Kurnia - Kurang Telikas


Lihat semua :
  • Chord Dini Kurnia
  •