Kunci Gitar Happy Asmara - Tape Ketan (Remix)

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : Am  Dm  F G Am
        Am  Dm  F G Am

            Am
ra usah di eleng-eleng
                    Dm
sing mbiyen wes ben sing mbiyen
             F
ra usah kowe ngengkel
             G              Am
koyo wes ora ono uwong liyo maneh..
         Dm
santai wae ojo digawe kenceng
      Am
opo maneh nganti sepaneng
       G         E      Am
urip sepisan ojo digawe gendeng..

Int. Am  G  F G Am

Reff :
        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

Musik : Am..
        Am..
        Am  Dm  F G Am
        Am  Dm  F G Am

            Am
ra usah di eleng-eleng
                    Dm
sing mbiyen wes ben sing mbiyen
             F
ra usah kowe ngengkel
             G              Am
koyo wes ora ono uwong liyo maneh..
         Dm
santai wae ojo digawe kenceng
      Am
opo maneh nganti sepaneng
       G         E      Am
urip sepisan ojo digawe gendeng..

Int. Am  G  F G Am

Reff :
        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

        Am
 tape ketan enak rasane
                      Dm
 yen dipangan keroso anget
                           F
 eleng mantan nggreges awakke
        G               Am
 ning sirah nggarakne mumet..

Outro : Am..
        Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#m  G#m  B C# D#m
        D#m  G#m  B C# D#m

            D#m
ra usah di eleng-eleng
                    G#m
sing mbiyen wes ben sing mbiyen
             B
ra usah kowe ngengkel
             C#             D#m
koyo wes ora ono uwong liyo maneh..
         G#m
santai wae ojo digawe kenceng
      D#m
opo maneh nganti sepaneng
       C#        A#     D#m
urip sepisan ojo digawe gendeng..

Int. D#m  C#  B C# D#m

Reff :
        D#m
 tape ketan enak rasane
                      G#m
 yen dipangan keroso anget
                           B
 eleng mantan nggreges awakke
        C#              D#m
 ning sirah nggarakne mumet..

        D#m
 tape ketan enak rasane
                      G#m
 yen dipangan keroso anget
                           B
 eleng mantan nggreges awakke
        C#              D#m
 ning sirah nggarakne mumet..

Musik : D#m..
        D#m..
        D#m  G#m  B C# D#m
        D#m  G#m  B C# D#m

            D#m
ra usah di eleng-eleng
                    G#m
sing mbiyen wes ben sing mbiyen
             B
ra usah kowe ngengkel
             C#             D#m
koyo wes ora ono uwong liyo maneh..
         G#m
santai wae ojo digawe kenceng
      D#m
opo maneh nganti sepaneng
       C#        A#     D#m
urip sepisan ojo digawe gendeng..

Int. D#m  C#  B C# D#m

Reff :
        D#m
 tape ketan enak rasane
                      G#m
 yen dipangan keroso anget
                           B
 eleng mantan nggreges awakke
        C#              D#m
 ning sirah nggarakne mumet..

        D#m
 tape ketan enak rasane
                      G#m
 yen dipangan keroso anget
                           B
 eleng mantan nggreges awakke
        C#              D#m
 ning sirah nggarakne mumet..

Outro : D#m..
        D#m..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Tape Ketan (Remix)


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  • Chord Remix
  •