Kunci Gitar Happy Asmara - Cukup Sakmene

Transpose:
Capo fret 3

Intro : Am G C C-G/B
        Am G F Dm E..

             Am
aku getun nyapo
      G          C
yen kenal karo kowe..
              F
tiwas aku tresno
     G          C  Bb
kowe malah ngeliyo..
A           Dm
 mbok gawe aku cidro
            G
nganti ra kuat nyonggo
        C
abote gedene 
    G/B      Am
tresno ning atiku..
             F
opo kowe ngerti
            G
piye kahananku
     Em      Am       
ngadepi sikapmu..

             Am
wes keputusanku
    G           C
aku ninggalne kowe
             F
wes kekarepanku
         G          C  Bb
kabeh ra sah diterusne..
A           Dm
 cukup sakmene wae
         G
aku ngaboti kowe
              C
wes cukup leh ku sabar
G/B     Am
ngadepi kowe..
              F
wes sakmene wae
              G
ra sah diterusne
 Em          Am
aku pengen dewe..

Reff :
          Dm
 kowe ro aku
                 G
 uwes cukup sakmene
            C
 kowe karo aku
                  F
 luwih apik pisah wae
            Dm
 ra ono gunane
               E
 kabeh dipeksakne
                     Am   A
 mending urip dewe-dewe.. hoo..

          Dm
 kowe ro aku
                 G
 uwes cukup sakmene
            C
 kowe karo aku
                  F
 luwih apik pisah wae
            Dm
 ra ono gunane
               E
 kabeh dipeksakne
                     Am
 mending urip dewe-dewe..
 
Musik : F G C G/B Am
        Dm Am Dm F E Am A

Reff :
          Dm
 kowe ro aku
                 G
 uwes cukup sakmene
            C
 kowe karo aku
                  F
 luwih apik pisah wae
            Dm
 ra ono gunane
               E
 kabeh dipeksakne
                     Am   A
 mending urip dewe-dewe.. hoo..

          Dm
 kowe ro aku
                 G
 uwes cukup sakmene
            C
 kowe karo aku
                  F
 luwih apik pisah wae
            Dm
 ra ono gunane
               E
 kabeh dipeksakne
                     F
 mending urip dewe-dewe..
 E                    Am 
  mending urip dewe-dewe..

Outro : Am G F..
        Am G F..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Bb D# D#-Bb/D
        Cm Bb G# Fm G..

             Cm
aku getun nyapo
      Bb         D#
yen kenal karo kowe..
              G#
tiwas aku tresno
     Bb         D# C#
kowe malah ngeliyo..
C           Fm
 mbok gawe aku cidro
            Bb
nganti ra kuat nyonggo
        D#
abote gedene 
    Bb/D     Cm
tresno ning atiku..
             G#
opo kowe ngerti
            Bb
piye kahananku
     Gm      Cm       
ngadepi sikapmu..

             Cm
wes keputusanku
    Bb          D#
aku ninggalne kowe
             G#
wes kekarepanku
         Bb         D# C#
kabeh ra sah diterusne..
C           Fm
 cukup sakmene wae
         Bb
aku ngaboti kowe
              D#
wes cukup leh ku sabar
Bb/D    Cm
ngadepi kowe..
              G#
wes sakmene wae
              Bb
ra sah diterusne
 Gm          Cm
aku pengen dewe..

Reff :
          Fm
 kowe ro aku
                 Bb
 uwes cukup sakmene
            D#
 kowe karo aku
                  G#
 luwih apik pisah wae
            Fm
 ra ono gunane
               G
 kabeh dipeksakne
                     Cm   C
 mending urip dewe-dewe.. hoo..

          Fm
 kowe ro aku
                 Bb
 uwes cukup sakmene
            D#
 kowe karo aku
                  G#
 luwih apik pisah wae
            Fm
 ra ono gunane
               G
 kabeh dipeksakne
                     Cm
 mending urip dewe-dewe..
 
Musik : G# Bb D# Bb/D Cm
        Fm Cm Fm G# G Cm C

Reff :
          Fm
 kowe ro aku
                 Bb
 uwes cukup sakmene
            D#
 kowe karo aku
                  G#
 luwih apik pisah wae
            Fm
 ra ono gunane
               G
 kabeh dipeksakne
                     Cm   C
 mending urip dewe-dewe.. hoo..

          Fm
 kowe ro aku
                 Bb
 uwes cukup sakmene
            D#
 kowe karo aku
                  G#
 luwih apik pisah wae
            Fm
 ra ono gunane
               G
 kabeh dipeksakne
                     G#
 mending urip dewe-dewe..
 G                   (Cm)
  mending urip dewe-dewe..

Outro : Cm Bb G#..
        Cm Bb G#..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Cukup Sakmene


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •