Kunci Gitar Happy Asmara - Penting Bahagia

Transpose:
Capo fret 4

C          F
aku uwis iso nompo
       G            C -G/B
kowe rabi ro wong liyo
            Am       Dm
ra sah mbok pikirke aku
             G        C
sing penting kowe bahagia..

          C        F
tresno ra kudu duweni
          G            C -G/B
cukup tak simpen ning ati
             Am       Dm
sing penting kowe bahagia
       G               C 
aku gampang mbuh suk kapan..

Int. C Am Dm G C..

F        G       Em         Am
 biyen kowe tau ono ning atiku
Dm      G            C
 gawe seneng saben dinoku
F          G           Em
 nanging embuh kenang opo
       Am               Dm
kowe malah milih wong liyo
                G
sing dadi pendampingmu..

F       G          Em        Am
 udan tangis seko ati loro tenan
Dm       G           C    C7
 wektu kowe ngajak bubaran
F          G         Em
 nanging kudu tak trimo
           Am      Dm
yen pancen iki dalane..
G        C
aku ro kowe..

Reff :
      C          F
 aku uwis iso nompo
        G            C
 kowe rabi ro wong liyo
             Am       Dm
 ra sah mbok pikirke aku
              G        C
 sing penting kowe bahagia..

           C        F
 tresno ra kudu duweni
           G            C
 cukup tak simpen ning ati
              Am       Dm
 sing penting kowe bahagia
        G               C 
 aku gampang mbuh suk kapan..

F       G          Em        Am
 udan tangis seko ati loro tenan
Dm       G            C    C7
 wektu kowe ngajak bubaran
F          G         Em
 nanging kudu tak trimo
           Am      Dm
yen pancen iki dalane..
G        C
aku ro kowe..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Am..
        Dm G A
..

Reff : (Overtune)
      D          G
 aku uwis iso nompo
        A            D
 kowe rabi ro wong liyo
             Bm       Em
 ra sah mbok pikirke aku
              A        D
 sing penting kowe bahagia..

           D        G
 tresno ra kudu duweni
           A            D
 cukup tak simpen ning ati
              Bm       Em
 sing penting kowe bahagia
        A               D
 aku gampang mbuh suk kapan..

      D          G
 aku uwis iso nompo
        A
            D
 kowe rabi ro wong liyo
             Bm       Em
 ra sah mbok pikirke aku
              A        D
 sing penting kowe bahagia..

           D        G
 tresno ra kudu duweni
           A            D
 cukup tak simpen ning ati
              Bm       Em
 sing penting kowe bahagia
        A               D
 aku gampang mbuh suk kapan..
                       Em
 sing penting kowe bahagia
        A               D
 aku gampang mbuh suk kapan..A

Chord Happy Asmara - Penting Bahagia


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •