Kunci Gitar Bakal Tak Tunggu - Empat Lima Official Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F Em G# G

         F  G               C
cobo takono.. neng njero atimu..
         F    G            C
opo iseh podo.. rosomu ro aku..
          F  G               C
ra kabeh ati.. iso gampang lali..
          F      G               C
opo meneh tresno.. pertama neng ati..

             F  G                 C
pancen wes suwe.. anggonmu ninggalke..
            F   G              C
nanging ati iki.. iseh tetep kowe..

Reff :
               F  G
 bakal tak tunggu..
               Em  A
 ben kowe percoyo..
            Dm
 setyo kui ono..
   G                    C
 katon ceto nengarepe moto..

              F          G
 senajan koyo ngemis tresno..
               Em          Am
 nanging rogo iki.. iseh setyo..
              Dm
 ngenteni balimu neng sandingku..
       F        G        C
 ngancani aku tekane matiku..

Musik : F G C-G/B-Am-G
        F Fm G,,

             F  G                 C
pancen wes suwe.. anggonmu ninggalke..
            F   G              C
nanging ati iki.. iseh tetep kowe..

Int. F Em D..

Reff : (overtune)
               G  A
 bakal tak tunggu..
               F#m  B
 ben kowe percoyo..
            Em
 setyo kui ono..
   A                    D
 katon ceto nengarepe moto..

              G          A
 senajan koyo ngemis tresno..
               F#m         Bm
 nanging rogo iki.. iseh setyo..
              Em
 ngenteni balimu neng sandingku..
       G        A        D  Bm
 ngancani aku tekane matiku..
              Em
 ngenteni balimu neng sandingku..
       G        A        D 
 ngancani aku tekane matiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G F#m A# A

         G  A               D
cobo takono.. neng njero atimu..
         G    A            D
opo iseh podo.. rosomu ro aku..
          G  A               D
ra kabeh ati.. iso gampang lali..
          G      A               D
opo meneh tresno.. pertama neng ati..

             G  A                 D
pancen wes suwe.. anggonmu ninggalke..
            G   A              D
nanging ati iki.. iseh tetep kowe..

Reff :
               G  A
 bakal tak tunggu..
               F#m B
 ben kowe percoyo..
            Em
 setyo kui ono..
   A                    D
 katon ceto nengarepe moto..

              G          A
 senajan koyo ngemis tresno..
               F#m         Bm
 nanging rogo iki.. iseh setyo..
              Em
 ngenteni balimu neng sandingku..
       G        A        D
 ngancani aku tekane matiku..

Musik : G A D-A/C#-Bm-A
        G Gm A..

             G  A                 D
pancen wes suwe.. anggonmu ninggalke..
            G   A              D
nanging ati iki.. iseh tetep kowe..

Int. G F#m E..

Reff : (overtune)
               A  B
 bakal tak tunggu..
               G#m C#
 ben kowe percoyo..
            F#m
 setyo kui ono..
   B                    E
 katon ceto nengarepe moto..

              A          B
 senajan koyo ngemis tresno..
               G#m         C#m
 nanging rogo iki.. iseh setyo..
              F#m
 ngenteni balimu neng sandingku..
       A        B        E  C#m
 ngancani aku tekane matiku..
              F#m
 ngenteni balimu neng sandingku..
       A        B        E..
 ngancani aku tekane matiku..
Facebook
Twitter

Chord Bakal Tak Tunggu - Empat Lima Official


Lihat semua :
  • Chord Empat Lima Official
  •