Kunci Gitar Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita

Transpose:
Intro : C..Em..Dm..G..

C                     Em
aku.. sing tau ngisi atimu..
               Dm
sing tau neng uripmu..
                G
sing tau njogo awakmu..

C                         Em
aku.. sing kerep mbok sepelekke..
                 Dm
sing kerep mbok acuhke..
                  G
koe luwih milih karo de'e..
 
Dm          G
 aku wes ikhlas..
Em        A            Dm
yen.. akhire.. koe ninggal aku..
  G                    C
demi iso mlaku karo de'e..

Reff :
                   F
 wes kudu tak lilakke..
             G
 duh nimas koe..
                     Em
 sesandingan karo de'e..
           Am
 aku tak dewe..
                Dm
 mergo tresno kui jane
            G
 ora iso di peksakke
                 C       G
 yowes aku tak milih dewe..

     C                 D
 kangmas.. jalan wonosari iki
              Bm
 dadi saksi bisu
                 Em
 putuse tali asmoro iki..
           Am              D
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  G
 sing tau neng atiku..

Musik : F G Em A
        Dm G C Fm C

             F
mugo koe bahagio.. 
            G
karo wong liyo..
            Em
ojo nganti uripmu.. 
           A
dadi sengsoro..
             Dm
rasah getuni awakku..
              G
sing tau neng uripmu..
                 C
iki wes keputusanmu..

Reff :
       C7          F
 wes kudu tak lilakke..
             G
 duh nimas koe..
                     Em
 sesandingan karo de'e..
           Am
 aku tak dewe..
                Dm
 mergo tresno kui jane
            G
 ora iso di peksakke
                 C       Bm A.. 
 yowes aku tak milih dewe..

 (overtune)
     D                 E
 kangmas.. jalan wonosari iki..
              C#m
 dadi saksi bisu
                 F#m
 putuse tali asmoro iki..
           Bm              E
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  A
 sing tau neng atiku..

Outro :
           D  E
 sepurane aku.. 
               A..
 raiso ro sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..Bm..Am..D..

G                     Bm
aku.. sing tau ngisi atimu..
               Am
sing tau neng uripmu..
                D
sing tau njogo awakmu..

G                         Bm
aku.. sing kerep mbok sepelekke..
                 Am
sing kerep mbok acuhke..
                  D
koe luwih milih karo de'e..
 
Am          D
 aku wes ikhlas..
Bm        E            Am
yen.. akhire.. koe ninggal aku..
  D                    G
demi iso mlaku karo de'e..

Reff :
                   C
 wes kudu tak lilakke..
             D
 duh nimas koe..
                     Bm
 sesandingan karo de'e..
           Em
 aku tak dewe..
                Am
 mergo tresno kui jane
            D
 ora iso di peksakke
                 G       D
 yowes aku tak milih dewe..

     G                 A
 kangmas.. jalan wonosari iki
              F#m
 dadi saksi bisu
                 Bm
 putuse tali asmoro iki..
           Em              A
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  D
 sing tau neng atiku..

Musik : C D Bm E
        Am D G Cm G

             C
mugo koe bahagio.. 
            D
karo wong liyo..
            Bm
ojo nganti uripmu.. 
           E
dadi sengsoro..
             Am
rasah getuni awakku..
              D
sing tau neng uripmu..
                 G
iki wes keputusanmu..

Reff :
       G7          C
 wes kudu tak lilakke..
             D
 duh nimas koe..
                     Bm
 sesandingan karo de'e..
           Em
 aku tak dewe..
                Am
 mergo tresno kui jane
            D
 ora iso di peksakke
                 G       F#m E..
 yowes aku tak milih dewe..

 (overtune)
     A                 B
 kangmas.. jalan wonosari iki..
              G#m
 dadi saksi bisu
                 C#m
 putuse tali asmoro iki..
           F#m             B
 sepurane aku.. ora iso ro sliramu
                  E
 sing tau neng atiku..

Outro :
           A  B
 sepurane aku.. 
               E..
 raiso ro sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Jalan Wonosari Ninggal Cerito - Empat Lima Official ft. Rani Artalita

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Empat Lima Official
  • Chord Rani Artalita
  •