Kunci Gitar Happy Asmara - Pas Sayang Sayange

Transpose:
Intro : Am Dm E Am

Am        Em
 kowe ninggal aku
        F          C
pas aku sayang sayange
Am        Em
 kowe nggawe tatu
          F
jeru ning atiku
                G
sing ra iso tak lalekke..
  
Reff :
       Am               Em
 jane aku isih tresno karo kowe
   F
 pingine uripku
     G               C
 nganti tuwek karo kowe
         Dm
 nanging sayange kowe
         Am
 luwih milih arek kae
          Dm
 wes sakmene wae
          G           C
 ra perlu tak perjuangke..

Int. C G Am Em
     F C Dm G

C         G           Am
 mbiyen kowe tak kandani
    Em       Dm
ojo dolanan ati
                    G
belajarlah menghargai
  Am                     G
nanging kowe kuwi soyo suwi
                  C
malah ra tau perduli..

C      G          Am
 opo kowe ora ngerti
    Em         Dm
gedene tresno iki
                  G
amung kanggo sliramu
  Am                      G
tapi engkau kini malah pergi
                    C
ku coba untuk mengerti..

Am        Em
 kowe ninggal aku
        F          C
pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku
                G
sing ra iso tak lalekke..
  
Reff :
       Am               Em
 jane aku isih tresno karo kowe
   F
 pingine uripku
     G               C
 nganti tuwek karo kowe
         Dm
 nanging sayange kowe
         Am
 luwih milih arek kae
          Dm
 wes sakmene wae
          G           C
 ra perlu tak perjuangke..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G

C      G          Am
 opo kowe ora ngerti
    Em         Dm
gedene tresno iki
                  G
amung kanggo sliramu
  Am                      G
tapi engkau kini malah pergi
                    C
ku coba untuk mengerti..

Am        Em
 kowe ninggal aku
        F          C
pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku
                G
sing ra iso tak lalekke..
  
Reff :
       Am               Em
 jane aku isih tresno karo kowe
   F
 pingine uripku
     G               C
 nganti tuwek karo kowe
         Dm
 nanging sayange kowe
         Am
 luwih milih arek kae
          Dm
 wes sakmene wae
          G           C
 ra perlu tak perjuangke..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em Am B Em

Em        Bm
 kowe ninggal aku 
        C          G
pas aku sayang sayange
Em        Bm
 kowe nggawe tatu 
          C
jeru ning atiku
                D
sing ra iso tak lalekke..
   
Reff :
       Em               Bm
 jane aku isih tresno karo kowe
   C
 pingine uripku 
     D               G
 nganti tuwek karo kowe
         Am
 nanging sayange kowe
         Em
 luwih milih arek kae
          Am
 wes sakmene wae
          D           G
 ra perlu tak perjuangke..

Int. G D Em Bm
     C G Am D

G         D           Em
 mbiyen kowe tak kandani
    Bm       Am
ojo dolanan ati
                    D
belajarlah menghargai
  Em                     D
nanging kowe kuwi soyo suwi
                  G
malah ra tau perduli..

G      D          Em
 opo kowe ora ngerti
    Bm         Am
gedene tresno iki
                  D
amung kanggo sliramu
  Em                      D
tapi engkau kini malah pergi
                    G
ku coba untuk mengerti..

Em        Bm
 kowe ninggal aku 
        C          G
pas aku sayang sayange
Em        Bm                C
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku
                D
sing ra iso tak lalekke..
   
Reff :
       Em               Bm
 jane aku isih tresno karo kowe
   C
 pingine uripku 
     D               G
 nganti tuwek karo kowe
         Am
 nanging sayange kowe
         Em
 luwih milih arek kae
          Am
 wes sakmene wae
          D           G
 ra perlu tak perjuangke..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D

G      D          Em
 opo kowe ora ngerti
    Bm         Am
gedene tresno iki
                  D
amung kanggo sliramu
  Em                      D
tapi engkau kini malah pergi
                    G
ku coba untuk mengerti..

Em        Bm
 kowe ninggal aku 
        C          G
pas aku sayang sayange
Em        Bm                C
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku
                D
sing ra iso tak lalekke..
   
Reff :
       Em               Bm
 jane aku isih tresno karo kowe
   C
 pingine uripku 
     D               G
 nganti tuwek karo kowe
         Am
 nanging sayange kowe
         Em
 luwih milih arek kae
          Am
 wes sakmene wae
          D           G
 ra perlu tak perjuangke..

Chord Happy Asmara - Pas Sayang Sayange


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •