Kunci Gitar Happy Asmara - Tau Neng Ati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F G C -Bm
        Am D G..

C           F     G          C
yen eleng kowe.. aku kudu nangis..
F         Dm     Dm         G
mergo tau duwe.. kenangan manis..
C            F      G         C
yen eleng sliramu.. netes iluhku..
F          Dm     G          C
mergo kowe tau.. ono neng atiku..

Int. Dm G Em Am D..G..

C         F         G         C
piye kabarmu.. neng endi paranmu..
F              Dm       G
tak jalok neng atimu.. iseh eleng aku..
C            F        G            C
mbiyen pisah amergo.. restu wong tuwo
F             Dm           G          C
nanging jujur atiku.. rong iso nglalekno..

Reff :
   F      G         Em
 kowe.. tau neng atiku..
  Am          Dm
 tau neng uripku
     G       C
 tau duweni atiku..

   F     G            Em   Am
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Dm
 snajan sak iki
     G              C
 ra ono neng sandingku..

Musik : Dm G Em Am D..G..
        G# A# Gm Cm Fm..G..

Reff :
   F      G         Em
 kowe.. tau neng atiku..
  Am          Dm
 tau neng uripku
     G        C
 tau duweni atiku..

   F     G            Em   Am
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Dm
 snajan sak iki
     G              C
 ra ono neng sandingku..

   F      G         Em
 kowe.. tau neng atiku..
  Am          Dm
 tau neng uripku
     G       C
 tau duweni atiku..

   F     G            Em   Am
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Dm
 snajan sak iki
     G              C
 ra ono neng sandingku..
            Dm      G          C
 tak pendem jeru.. ono ning atiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G A D -C#m
        Bm E A..

D           G     A          D  
yen eleng kowe.. aku kudu nangis..
G         Em     Em         A
mergo tau duwe.. kenangan manis..
D            G      A         D
yen eleng sliramu.. netes iluhku..
G          Em     A          D
mergo kowe tau.. ono neng atiku..

Int. Em A F#m Bm E..A..

D         G         A         D
piye kabarmu.. neng endi paranmu..
G              Em       A
tak jalok neng atimu.. iseh eleng aku..
D            G        A            D
mbiyen pisah amergo.. restu wong tuwo
G             Em           A          D
nanging jujur atiku.. rong iso nglalekno..

Reff :
   G      A         F#m
 kowe.. tau neng atiku..
  Bm          Em
 tau neng uripku
     A       D
 tau duweni atiku..

   G     A            F#m  Bm
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Em
 snajan sak iki
     A              D
 ra ono neng sandingku..

Musik : Em A F#m Bm E..A..
        Bb C Am Dm Gm..A..

Reff :
   G      A         F#m
 kowe.. tau neng atiku..
  Bm          Em
 tau neng uripku
     A        D
 tau duweni atiku..

   G     A            F#m  Bm
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Em
 snajan sak iki
     A              D
 ra ono neng sandingku..

   G      A         F#m
 kowe.. tau neng atiku..
  Bm          Em
 tau neng uripku
     A       D
 tau duweni atiku..

   G     A            F#m  Bm
 kowe.. iseh ono neng a..tiku..
            Em
 snajan sak iki
     A              D
 ra ono neng sandingku..
            Em      A          D
 tak pendem jeru.. ono ning atiku..

Chord Happy Asmara - Tau Neng Ati


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •