Kunci Gitar Happy Asmara - Kuatno Aku

Transpose:
Intro : F Fm G..

C                         F
 kowe sing biyen tau ning atiku
Dm                    G
 sing tau gawe seneng uripku
 -F   Em      E
saiki wes.. lungo..
  Am
disanding wong liyo
         Dm                 G
mergo ra ono restune wong tuwo..

Int. F Fm G

C                 F
 setiaku wes ra kurang kurang
Dm                     G
 sayangku ning kowe yo te..nanan
       Em  E        Am
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
     Dm                  G
kepekso pisah mergo keadaan..

    F        G     C
wes cukup.. aku sadar.. diri..
      F        G        C
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
C-Bm-Am                  Em
  Gusti.. paringono kuat atiku iki
     F                          C     G
 kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Am                    Em
 Gusti.. paringono terang dalan uripku
     F                   C      G
 nerimo kahanane koyo ngene akhire..
    F    G      C
 Gusti.. kuatno aku..

Musik : C.. F..-Em Dm..G..
        Em E Am..F..G..

C                 F
 setiaku wes ra kurang kurang
Dm                     G
 sayangku ning kowe yo te..nanan
       Em  E        Am
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
     Dm                  G
kepekso pisah mergo keadaan..

    F        G     C
wes cukup.. aku sadar.. diri..
      F        G        C
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
C-Bm-Am                  Em
  Gusti.. paringono kuat atiku iki
     F                          C     G
 kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Am                    Em
 Gusti.. paringono terang dalan uripku
     F                   C      G
 nerimo kahanane koyo ngene akhire..

    Am                  Em
 Gusti.. paringono kuat atiku iki
     F                           C    G
 kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Am                    Em
 Gusti.. paringono terang dalan uripku
     F                   C      G
 nerimo kahanane koyo ngene akhire..
 F       G      C
 Gusti.. kuatno aku..
    F    G      C
 Gusti.. kuatno aku..

Chord Happy Asmara - Kuatno Aku


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •