Kunci Gitar Happy Asmara - Tangise Sarangan

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C                 Am
sarangan.. sing dadi saksi.
 F                 G
nalikane jaman semono..
C                   Am
ning kono.. sliramu medot janji..
        F                    G
ono pinggir telogo aku biso opo..
  F                    G
kecobo.. ngronto ing dodo..

Int.     C    Am    F  G
     ho ooo.. ho ooo..

C               Am
telogomu.. ibarate eluhku..
  F                 G
howo adem ibarat atiku..
 C
asri panggonmu..
        Am
ra biso nggambarke atiku..
     F                     G
sing tak roso perih ning dodo..
  F                       G
kudu lilo aku mbok tinggalno..

Reff :
   Am            Em
 lilo.. aku ra lilo..
           F        G           C
 nanging piye maneh wis dalan Kuoso..
     Am                  Em
 sarangan.. dadi saksi tumetes eluhku..
          F          G            C
 ning pinggir telogo tak culne sliramu ..

   Am              Em
 piye.. aku kudu piye..
      F         G           C
 yen uwis ngene sing dadi dalane..
   Am              Em
 mugo.. uripmu bahagio mulyo..
      F        G            (C)
 karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Musik : C Am F G

C               Am
telogomu.. ibarate eluhku..
  F                 G
howo adem ibarat atiku..
 C
asri panggonmu..
        Am
ra biso nggambarke atiku..
     F                     G
sing tak roso perih ning dodo..
  F                       G
kudu lilo aku mbok tinggalno..

Reff :
   Am            Em
 lilo.. aku ra lilo..
           F        G           C
 nanging piye maneh wis dalan Kuoso..
     Am                  Em
 sarangan.. dadi saksi tumetes eluhku..
          F          G            C
 ning pinggir telogo tak culne sliramu ..

   Am              Em
 piye.. aku kudu piye..
      F         G           C
 yen uwis ngene sing dadi dalane..
   Am              Em
 mugo.. uripmu bahagio mulyo..
      F        G           Am
 karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
      F        G           Am
 karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# F Dm Gm
        Cm F Bb..
        D# F Dm Gm
        Cm F Bb..

Bb                Gm
sarangan.. sing dadi saksi.
 D#                F
nalikane jaman semono..
Bb                  Gm
ning kono.. sliramu medot janji..
        D#                   F
ono pinggir telogo aku biso opo..
  D#                   F
kecobo.. ngronto ing dodo..

Int.     Bb   Gm    D#  F
     ho ooo.. ho ooo..

Bb              Gm
telogomu.. ibarate eluhku..
  D#                F
howo adem ibarat atiku..
 Bb
asri panggonmu..
        Gm
ra biso nggambarke atiku..
     D#                    F
sing tak roso perih ning dodo..
  D#                      F
kudu lilo aku mbok tinggalno..

Reff :
   Gm            Dm
 lilo.. aku ra lilo..
           D#       F           Bb
 nanging piye maneh wis dalan Kuoso..
     Gm                  Dm
 sarangan.. dadi saksi tumetes eluhku..
          D#         F            Bb
 ning pinggir telogo tak culne sliramu ..

   Gm              Dm
 piye.. aku kudu piye..
      D#        F           Bb
 yen uwis ngene sing dadi dalane..
   Gm              Dm
 mugo.. uripmu bahagio mulyo..
      D#       F            (Bb)
 karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Musik : Bb Gm D# F

Bb              Gm
telogomu.. ibarate eluhku..
  D#                F
howo adem ibarat atiku..
 Bb
asri panggonmu..
        Gm
ra biso nggambarke atiku..
     D#                    F
sing tak roso perih ning dodo..
  D#                      F
kudu lilo aku mbok tinggalno..

Reff :
   Gm            Dm
 lilo.. aku ra lilo..
           D#       F           Bb
 nanging piye maneh wis dalan Kuoso..
     Gm                  Dm
 sarangan.. dadi saksi tumetes eluhku..
          D#         F            Bb
 ning pinggir telogo tak culne sliramu ..

   Gm              Dm
 piye.. aku kudu piye..
      D#        F           Bb
 yen uwis ngene sing dadi dalane..
   Gm              Dm
 mugo.. uripmu bahagio mulyo..
      D#       F           Gm
 karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
      D#       F           Gm
 karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Tangise Sarangan


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •